Ανακοινώθηκε ο αγώνας του Adam Copeland με τον Christian Cage

Source Credit: All Elite Wrestling

O πρώτος AEW singles αγώνας ανάμεσα στους Adam Copeland (Edge) και Christian Cage ανακοινώθηκε επίσημα στο χθεσινό επεισόδιο του Dynamite (29/11).

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Christian Cage θα προσκαλέσει τον Adam Copeland στο ρινγκ καθώς θέλει να του μιλήσει για μία επιφώτηση που είχε καθώς οδηγούσε.

Θα θυμηθεί τις άπειρες στιγμές που πέρασαν μαζί και θα ήθελε όσο τίποτα να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία τελευταία φορά όπως θα ήθελε και η μητέρα του Copeland.

Καθώς ο Copeland θα το σκεφτεί και θα γυρίσει ελάχιστα την πλάτη του στον Christian, ο Cage ήταν έτοιμος να τον χτυπήσει με τον TNT τίτλο όμως ο Copeland θα τον πιάσει.

Ο Adam Copeland περίμενε την προδοσία, γύρισε για να πιάσει τον Cage και αφού τον κλωτσήσει κάτω από την ζώνη, θα επαναλάβει την πλέον διάσημη απάντηση του Christian, τo “Go f**k yourself”.

Πριν αφήσει τον Cage μόνο στο ρινγκ, ο Copeland θα αποκαλύψει πως οι δύο τους θα αγωνιστούν για τον TNT τίτλο στο ντεμπούτο του AEW Dynamite στο Μόντρεαλ την επόμενη Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου.

Previous
Previous

O MJF ανέφερε τον CM Punk και το WWE στο AEW Dynamite

Next
Next

Ο πρώτος singles αγώνας του Randy Orton μετά τον τραυματισμό του