Ο Seth Rollins αποκαλεί τον CM Punk 'υποκριτή'

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Μετά το βίντεο που έδειχνε την εχθρική αντίδραση του Seth Rollins στην επιστροφή του CM Punk, o WWE World Heavyweight Champion βρέθηκε μπροστά στο κοινό στο WWE RAW.

Όταν ο Rollins έφτασε στο ρινγκ το κοινό πρώτα άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι του όμως σύντομα ξεκίνησαν να φωνάζουν το όνομα του CM Punk.

Ο Rollins απάντησε στο κοινό να το βγάλουν από μέσα τους γιατί ο ίδιος δεν πρόκειται να “ξοδέψει δύναμη για έναν υποκριτή.”

Αντί να μιλήσει για έναν “ασήμαντο” θα ήθελε να πει για τον σημαντικότερο τίτλο της εταιρείας, τον δικό του.

Ο Drew McIntyre θα τον σταματήσει λέγοντας πως μέσα στις περασμένες 48 ώρες συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αφήσει πίσω του την βεντέτα με τον Jey Uso και να στρέψει και πάλι την προσοχή του στον World Heavyweight τίτλο.

O Rollins είπε στον McIntyre ότι πιστεύει πως αξίζει μία ρεβάνς ωστόσο δεν είναι ο επόμενος αντίπαλός του.

Ο Rollins αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα στο RAW θα υπερασπιστεί τον World Heavyweight τίτλο εναντίον του ‘Main Event’ Jey Uso.

Όταν όμως o Rollins θα πλησιάσει τον McIntyre για να του ψιθυρίσει πως ‘δεν είναι προσωπικό’, ο Drew θα τον χτυπήσει με κεφαλιά.

Ο Jey Uso θα τρέξει στο ρινγκ για να σώσει τον Rollins και οι δύο τους θα καταφέρουν να βγάλουν εκτός ρινγκ τον μεγαλόσωμο Σκωτσέζο με ένα διπλό Superkick.

Previous
Previous

Ο πρώτος singles αγώνας του Randy Orton μετά τον τραυματισμό του

Next
Next

Η ανακοίνωση του Cody Rhodes στο WWE RAW