Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας Rock & Roman Reigns vs Cody Rhodes & Seth Rollins στην WrestleMania 40

Source Credit: WWE

Στο main event segment του χθεσινού WWE SmackDown (8/3), o The Rock και ο Roman Reigns θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους Cody Rhodes και τον Seth Rollins πριν την WrestleMania 40.

O Cody θα είναι αυτός που θα πάρει πρώτος το μικρόφωνο για να πει ότι νιώθει πολύ τυχερός που στέκεται στο ρινγκ και οι τέσσερις τους πρέπει να πάρουν μία στιγμή για να καταλάβουν την στιγμή αυτή.

Ο Rhodes θα ενημερώσει τον Rock ότι άκουσε την πρόκλησή του και τις συνέπειες που θα έχει η πιθανή τους αναμέτρηση στην WrestleMania 40.

Θα ρωτήσει τον Rock άμα έχει την δύναμη να κανονίσει έναν τέτοιο αγώνα ειδικά από την στιγμή που έχει αναγνωρίσει τον Roman Reigns σαν τον Tribal Chief του.

Ο Rock θα τον διακόψει για να του υπενθυμίσει τις συνέπειες και το γεγονός ότι άμα ο Rock και o Reigns κερδίσουν, τότε θα εκμεταλλευτεί όλες του τις δυνάμεις για να μην καταφέρει ο Cody να γίνει πρωταθλητής ενώ ο World Heavyweight τίτλος του Rollins θα ‘χαθεί’.

Ο Rollins θα βρεθεί στο πρόσωπο του Rock για να τον αποκαλέσει Mr. Midlife Crisis λέγοντας “Είχες την στιγμή σου, δεν μπορείς να έχεις τις δικές μας.”

Ο Rollins θα είναι αυτός που θα αποδεχτεί τον ‘μεγαλύτερο tag team αγώνα όλων των εποχών’ εκ μέρους του εαυτού του και του Cody, κάτι που δεν θα αφήσει ασχολίαστο ο Roman Reigns.

O Reigns θα γελάσει και θα αποκαλέσει ηλίθιο τον Cody που αφήνει τον Rollins να κανονίζει την μοίρα του.

Ο Rock θα βρεθεί και πάλι στο μικρόφωνο για να πει ότι ο Cody έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια που είναι κοντά στα 20 χρόνια μεγαλύτερα από αυτόν κάτι που σημαίνει πως ήταν ένα ‘ατύχημα’ για την οικογένειά του.

Ο Cody Rhodes δεν θα δεχτεί αυτό το σχόλιο και θα κλείσει το segment σφαλιαρίζοντας τον Rock την ώρα που το show έβγαινε εκτός αέρα.

Previous
Previous

Αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος του GUNTHER στην WrestleMania 40

Next
Next

Τεράστιος ‘I Quit’ αγώνας ανακοινώθηκε στο Dynamite