Αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος του GUNTHER στην WrestleMania 40

Source Credit: WWE

O αντίπαλος του GUNTHER για τον Intercontinental τίτλο στην WrestleMania 40 αποκαλύφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw (11/3) μετά από ένα gauntlet match.

Στο main event του WWE Raw, υπήρξε ένα 6-man gauntlet match με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον GUNTHER στην WrestleMania με τους Ricochet και JD McDonagh να ξεκινάνε.

Ο Ricochet θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα αποκλείοντας τον JD, με τον Big Bronson Reed να είναι ο επόμενος διαγωνιζόμενος.

Ο Bronson Reed θα βγάλει εκτός τον Ricochet με το Tsunami, ενώ ο Sami Zayn θα κατέβει στο ρινγκ.

Ο Sami Zayn θα ξαφνιάσει τον Reed για να τον αποκλείσει, κάτι που αυτός δεν θα πάρει καλά και θα συνεχίσει να επιτίθεται στον Zayn μετά την αναμέτρησή τους την ώρα που ο Shinsuke Nakamura θα κάνει την εμφάνισή του.

Παρά την επίθεση, ο Zayn θα καταφέρει να κερδίσει τον Nakamura και θα αντιμετωπίσει τον τελευταίο διαγωνιζόμενο, τον Chad Gable.

Με τον Zayn να βρίσκεται στο έδαφος, ο Gable θα του πει αυτή θα είναι η δικιά του WrestleMania στιγμή και θέλει να παλέψει για αυτήν.

Οι δύο τους θα έχουν έναν ανταγωνιστικό αγώνα με αρκετά near falls συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου segment όπου ο Chad Gable είχε κλειδώσει σφιχτά το Angle Lock όμως ο Zayn θα καταφέρει να τον ανατρέψει με ένα roll-up και να κρατήσει αρκετά τους ώμους του στο έδαφος για να πάρει την νίκη.

Ο Sami Zayn θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον GUNTHER στην WrestleMania 40 για τον Intercontinental τίτλο.

Previous
Previous

Η Mercedes Mone κάνει το ντεμπούτο της στο AEW

Next
Next

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας Rock & Roman Reigns vs Cody Rhodes & Seth Rollins στην WrestleMania 40