Τεράστιος ‘I Quit’ αγώνας ανακοινώθηκε στο Dynamite

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό AEW Dynamite (6/3), μετά τον αγώνα του Killswitch με τον Daddy Magic, ο Rated-R Superstar Adam Copeland επέστρεψε και θέλει να τελειώσει την κόντρα του με τον Christian Cage.

O Killswitch θα πάρει μία εύκολη νίκη εναντίον του πληγωμένου Daddy Magic ωστόσο θα συνεχίσει την επίθεσή του σε αυτόν μετά τον αγώνα.

Αρχικά, ο Daniel Garcia θα τρέξει για να σώσει τον μέντορά του όμως η ανάμειξη του Nick Wayne θα τους βρει να κοιτάνε τους προβολείς της αρένας.

Η Patriarchy θα γιορτάσει την νίκη της στην ράμπα αλλά δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ καθώς ο Rated R Superstar Adam Copeland θα κάνει την επιστροφή του στην εταιρεία.

Αφού ξεφορτωθεί τους Killswitch και Nick Wayne, θα στρέψει την προσοχή του στον Christian Cage.

H μαμά Wayne θα προσπαθήσει να τον χτυπήσει κάτω από την ζώνη αλλά αυτός θα την σταματήσει και θα αρχίσει να κυνηγάει τον Cage.

O Cage θα ξεφύγει στο κοινό και αφού βρεθεί στο πάρκινγκ θα πάρει ένα αυτοκίνητο και θα γλυτώσει από τον Copeland

Ο Copeland θα κοιτάξει την κάμερα και θα ανακοινώσει πως στο AEW Dynamite στις 20 Μαρτίου, ο Copeland και ο Cage θα παλέψουν για τρίτη φορά για τον TNT τίτλο αλλά αυτήν την φορά θα είναι στο μέρος που άρχισαν την καριέρα τους, στο Τορόντο.

Δεν θα είναι ένας απλός αγώνας καθώς ο TNT τίτλος θα υπερασπιστεί σε έναν ‘I Quit’ match.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας Rock & Roman Reigns vs Cody Rhodes & Seth Rollins στην WrestleMania 40

Next
Next

O Kazuchika Okada είναι All Elite