Η εμφάνιση των Rock και Roman Reigns στο Raw πριν την WrestleMania 40

Rock - Reigns

Source Credit: WWE

Ο Rock και ο Roman Reigns έκαναν την εμφάνισή τους μαζί με την Bloodline για να ξεκινήσουν αλλά και να κλείσουν το τελευταίο WWE Raw πριν την WrestleMania 40.

Ο Rock έκανε την είσοδό του στο Raw και ήταν ενθουσιασμένος για την επίθεσή του στον Cody Rhodes την προηγούμενη εβδομάδα όμως θα πει ότι δεν ήρθε μόνος του.

Ο Roman Reigns θα κατέβει στο ρινγκ με τους Paul Heyman, Solo Sikoa και Jimmy Uso για να συντροφεύσουν τον Rock ζητώντας από το κοινό να τον αναγνωρίσει.

Ο Reigns θα πει ότι ήρθε στο Raw για να αναγνωρίσει την οικογένειά του, με το κοινό να αρχίζει να φωνάζει ‘Yeet’.

O Reigns θα απαντήσει ‘No Yeet’ και θα ζητήσει συγγνώμη από τον Rock εκ μέρους ‘αυτών των ηλίθιων’ που τον απέσπασαν.

Θα θελήσει να ευχαριστήσει τον Rock για την ‘ευκολότερη WrestleMania της ζωής μου’ γιατί μετά τον tag team αγώνα τους το Σάββατο θα έχει την πλήρη υποστήριξή του και στο main event της Κυριακής σε έναν ‘Bloodline Rules match’.

Ο Seth Rollins θα τους διακόψει κατεβαίνοντας από το κοινό και θα προκαλέσει την Bloodline στο ‘μεγαλύτερο main event’ στην ιστορία του Raw.

Ο Rollins θα προκαλέσει τον Rock σε έναν αγώνα στο Raw, όμως θα πει ότι δεν πιστεύει ότι ο ‘γέρο DJ έχει τις μπάλες’ αλλά ο ξάδερφός του ‘μπορεί να απέκτησε ένα τα τελευταία χρόνια’ ενώ προκάλεσε και τον Reigns σε έναν αγώνα.

Ο Rock δεν θα φανεί εντυπωσιασμένος με την πρόκληση του Seth Rollins και θα του απαντήσει πως δεν πρόκειται να παλέψει μαζί του αλλά ούτε με τον Roman Reigns.

Ο Solo Sikoa θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Rollins στο main event σε έναν ‘Bloodline Rules match’.

Στο main event, ο Rollins θα περάσει τον Sikoa μέσα από ένα τραπέζι με ένα powerbomb και τότε ο Jimmy Uso θα κατέβει για να ξαπλώσει τον Rollins με ένα Superkick.

O Jey Uso θα βρεθεί στο πλευρό του Seth Rollins για να παλέψει με τον αδερφό του, Jimmy, όμως ο Rock θα είναι αυτός που θα τον αφήσει αβοήθητο.

Ο Rock θα βρεθεί στο ρινγκ μπροστά στον Rollins την ώρα που αυτός ήταν στο έδαφος όμως αντί να δείχνει ανήσυχος θα αρχίσει να γελάει.

Ο Cody Rhodes θα ξαφνιάσει τους πάντες και θα τρέξει στο ρινγκ για να επιτεθεί στον Rock και θα ετοιμαστεί να τον περάσει μέσα από το τραπέζι του σχολιασμού με το Rock Bottom, με τον Roman Reigns να τον σταματάει.

Οι τέσσερίς τους θα αρχίσουν να παλεύουν με τους Rock και Reigns να είναι αυτοί που θα κυριαρχήσουν, με τον Reigns να είναι αυτός που θα γκρεμίσει τους αντιπάλους του με ένα Superman Punch και ένα Spear.

O Rock θα βγάλει μία ζώνη που είχε του Cody Rhodes και θα αρχίσει να χτυπάει τους Rollins και Rhodes επαναλαμβανόμενα.

Θα ζητήσει από τον Sikoa να κρατήσει τον Rhodes ακίνητο ώστε να τον χτυπήσει με την ζώνη και μετά θα ποζάρει με τον Reigns την ώρα που οι δύο τους θα κρατάνε τις αντίστοιχές τους ζώνες στον αέρα.

Previous
Previous

O CM Punk μιλάει για πρώτη φορά για το συμβάν στα παρασκήνια του AEW All In

Next
Next

Ο αγώνας της Jade Cargill στην WrestleMania 40