O CM Punk μιλάει για πρώτη φορά για το συμβάν στα παρασκήνια του AEW All In

Source Credit: WWE

O CM Punk έσπασε την σιωπή του για το συμβάν στα παρασκήνια του AEW All In όπου και είδαμε τον τελευταίο του αγώνα για την εταιρεία πριν απολυθεί.

Στο AEW All Λονδίνο, ο Jack Perry σχολίασε “πραγματικό γυαλί, cry me a river” στην κάμερα αφού πέταξε τον HOOK πάνω σε ένα παρμπρίζ αυτοκινήτου.

Αυτό συνέβη λίγες στιγμές μετά από σχετικές αναφορές που έφεραν τον Punk να υποδεικνύει στον Perry να μην χρησιμοποιήσει πραγματικό γυαλί σε ένα διαφορετικό segment.

Αυτό το σχόλιο, σύμφωνα με αναφορές, οδήγησε σε ένα συμβάν ανάμεσα στους δύο όταν ο Perry επέστρεψε στα παρασκήνια, με τον Punk να απολύεται ενώ ο Perry τέθηκε σε αναστολή.

Στο MMA Hour, o CM Punk σχολίασε το αρχικό θέμα όταν έδωσε την συμβουλή του στον Perry για να μην χρησιμοποιήσει πραγματικό γυαλί:

“H ιδέα του Tony ήταν να διαχωρίσει τα show, θα διαχωρίσουμε τους πάντες. Του είπα ότι αυτό δεν θα δουλέψει ποτέ, απλά απέλυσέ με, ποιος νοιάστηκε, είναι το καλύτερο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν με θέλουν εδώ, αυτή δεν είναι πραγματική επιχείρηση, αυτή δεν είναι μία επιχείρηση προετοιμασμένη να βγάλει λεφτά ή να πουλήσει εισιτήρια. Δεν είναι αυτό που μου υποσχέθηκε, απέλυσέ με.

“Την δεύτερη μέρα που είχαμε το show, κάθομαι στο catering και ο Tony Schiavone έρχεται και μου λέει ότι ‘ο Jack με διώχνει, ο Jack διώχνει τον Mike Mansury και τώρα διώχνει τον γιατρό.’

“Μου είπαν ότι ο κόσμος άρχισε να διαχωρίζεται και δεν υπήρχαν προβλήματα οπότε εμένα δεν με χρειάζεσαι σε αυτό. Πρέπει να το διαχειριστείτε μόνοι σας γιατί άμα ασχοληθώ εγώ δεν θα σας αρέσει ο τρόπος μου.

“Δεν ξέρω ότι ο Jack είναι σε διακοπές, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μία μέρα την εβδομάδα και δεν θέλουν να έρχονται στα show και να παλεύουν απλά προτιμούν να κάθονται στο σπίτι τους και να φτιάχνουν βίντεο οπότε κάνε με αυτούς ότι θέλεις, δικιά σου είναι η εταιρεία, αλλά όχι στο δικό μου show.

“Αυτό που ήθελε να κάνει ο Jack ήταν να σπάσει το παράθυρο από ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με έναν λοστό και του είπα ότι ‘ο γιατρός σου είπε όχι, ο Darryl σου είπε όχι, ο Mike σου είπε όχι, ο Schiavone σου είπε όχι και τους έδιωξες όλους οπότε σου λέω εγώ όχι. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εδώ, άμα θέλεις να το κάνεις να πας να το κάνεις τις Τετάρτες.

“Το να έρχεσαι σε αυτό το show όπου υποτίθεται όλοι διαχωρίστηκαν για να αποφύγουμε τα δράματα και εσύ βρίζεις έναν γιατρό που σε συμβούλεψε να μην χρησιμοποιήσεις πραγματικό γυαλί. Μπορεί να μπει στο μάτι σου, υπάρχει ένας πιο ασφαλής τρόπος να γίνει και του το είπα ευγενικά ότι υπάρχει ένα διαφορετικό show που μπορείς να το κάνεις, την Τετάρτη.

“Αυτός πήρε μία συμβουλή πολύ προσωπικά, κάτι που το δέχομαι, επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν. Οπότε καταλήξαμε στο ποιος είναι φίλος με ποιος και οι διαφορές μας ποτέ δεν σβήστηκαν, κανένας δεν ήταν στο τιμόνι, οπότε τα πράγματα κατέληξαν όπως κατέληξαν.

Θα αναφερθεί συγκεκριμένα στο συμβάν που πήρε μέρος στο All In, με τον Punk να λέει:

“O Jack ήρθε πίσω μετά τον αγώνα του, ήμουν ο επόμενος αγώνας και έχω ανθρώπους μαζί μου.

“Δεν θα πω ποιοι είναι επειδή έχω αρκετούς φίλους που δουλεύουν εκεί και δεν θέλω να τιμωρηθούν επειδή είναι φίλοι μου.

“Τον πλησιάζω και τον ρωτάω γιατί επιμένει να κάνει χαζές ιντερνετικές βλακείες στην τηλεόραση και αυτός μου απάντησε ‘άμα έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί δεν κάνεις κάτι για αυτό’ με εμένα να τον ρωτάω άμα σοβαρολογεί γιατί μπορώ να τον σκοτώσω άμα θέλει.

“Πίστευα ότι ήμουν υπεύθυνος καθώς δεν γρονθοκόπησα κανέναν απλά έπνιξα κάποιον για λίγο. Ο Samoa Joe ήταν εκεί μου είπε να σταματήσω και τότε παραιτήθηκα.

“Γύρισα στον Tony και του είπα ότι αυτό το μέρος είναι ένα αστείο, είσαι ένας κλόουν, παραιτούμαι.

“Πήγα στο δωμάτιό μου, ο Joe και ο Jerry Lynn με πλησίασαν και με έπεισαν να βγούμε έξω και να σκίσουμε.

“Ήμουν πολύ εκνευρισμένος όπως και τώρα είμαι, πιθανότατα θα το μετανιώσω που μίλησα για αυτό.”

Ο Punk θα εξηγήσει ότι πιστεύει ότι ο Tony Khan είναι ένας καλός άνθρωπος αλλά όχι ένα καλό αφεντικό.

Previous
Previous

Η σειρά των αγώνων της WrestleMania 40

Next
Next

Η εμφάνιση των Rock και Roman Reigns στο Raw πριν την WrestleMania 40