Ο αγώνας της Jade Cargill στην WrestleMania 40

Source Credit: WWE

Στο κλείσιμο του χθεσινού επεισοδίου του SmackDown (29/3), επιβεβαιώθηκε ο αγώνας της Jade Cargill στην WrestleMania 40 ενώ η ίδια έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο μπλε brand.

Nωρίτερα στο σόου, η Cargill θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στο SmackDown από την στιγμή που επέγραψε την αποκλειστικότητά της σε αυτό αλλά δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από το main event.

Στο main event του SmackDown, η Bianca Belair κέρδισε την Dakota Kai ωστόσο πριν προλάβει να πανηγυρίσει, οι Kabuki Warriors (Kairi Sane και Asuka) της επιτέθηκαν δίνοντας το προβάδισμα στις Damage CTRL.

Παρά τις προσπάθειες της Naomi να σώσει την Belair, οι Damage CTRL θα της αφήσουν αβοήθητες στο ρινγκ όμως το σόου δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Η Jade Cargill θα κάνει την είσοδό της, θα κατέβει στο ρινγκ, και θα απωθήσει μόνη της τα τρία μέλη της Damage CTRL.

Αφού ξεφορτώθηκε τις Asuka και Dakota Kai, θα εκτελέσει το Jaded στην Kairi Sane και θα την καλύψει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο.

Το SmackDown θα τελειώσει με τα μέλη της Damage CTRL να βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του ρινγκ ενώ οι Naomi, Bianca Belair και Jade Cargill θα μείνουν σε αυτό και θα δείξουν το σήμα της WrestleMania.

Αργότερα επιβεβαιώθηκε ένας six-woman tag team match όπου οι Damage CTRL θα αντιμετωπίσουν τις Naomi, Belair και Cargill στην WrestleMania 40.

Previous
Previous

Η εμφάνιση των Rock και Roman Reigns στο Raw πριν την WrestleMania 40

Next
Next

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας του Swerve Strickland για τον AEW World τίτλο