Μία επίθεση στα παρασκήνια έβγαλε εκτός τον MJF

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο AEW World Champion MJF δέχτηκε μία επίθεση στα παρασκήνια στο χθεσινό Dynamite και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον σχεδιασμένο του tag team αγώνα.

Στα παρασκήνια ο Adam ‘Hangman’ Page και ο MJF είχαν μία έντονη διαμάχη, με τον MJF να δέχεται μία επίθεση ελάχιστα αργότερα.

Ο MJF και ο Samoa Joe ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν εναντίον ‘δύο από τους μασκοφόρους του Devil’ σε έναν αγώνα που δεν έγινε ποτέ.

Την ώρα που ο Samoa Joe έκανε την είσοδό του στο ρινγκ, τα φώτα της αρένα έσβησαν και τέσσερις μασκοφόροι τον περιτριγύρισαν.

Τότε, ο ‘Devil’ θα εμφανιστεί στην οθόνη πριν το σήμα χαθεί και εμφανίσει την λιπόθυμη κατάσταση του MJF στα παρασκήνια με ένα σπασμένο μπουκάλι να βρίσκεται γύρω από το κεφάλι του και τον AEW World τίτλο να στέκεται δίπλα του.

Περιέργως, στην διαμάχη του MJF με τον Page, ο MJF κατηγόρησε τον Page πως είναι ο ‘Devil’ και το μπουκάλι που βρέθηκε σπασμένο ήταν αυτό μίας μπύρας (το αγαπημένο ποτό του Page).

Δεν ξέρουμε την kayfabe κατάσταση του MJF ωστόσο φαντάζομαι πως αυτό έγινε για να προστατευθεί από τον πραγματικό τραυματισμό που απέκτησε στον αγώνα του με τον Jay White στο Full Gear.

Previous
Previous

Ο CM Punk ανέφερε την απόλυσή του από το AEW στο WWE SmackDown

Next
Next

Κατάφερε ο Adam Copeland να κερδίσει τον Christian Cage για τον TNT τίτλο;