Ο CM Punk ανέφερε την απόλυσή του από το AEW στο WWE SmackDown

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ο CM Punk είχε ένα ανοικτό μικρόφωνο και αρκετό χρόνο στα χέρια του στο χθεσινό επεισόδιο του WWE SmackDown και δεν μπόρεσε να μην αναφέρει την απόλυσή του από το AEW.

O Punk ξεκίνησε το promo του ρωτώντας το κοινό σε ποιο brand θα προτιμούσαν να τον δουν ενώ πρότεινε και την επιλογή να πετάξει “άλλους 29 superstars” από το top rope, να ανέβει στα σκοινιά και να δείξει το σήμα της WrestleMania.

Ανέφερε ονόματα σαν τους Cody Rhodes, LA Knight και Jey Uso σαν πιθανούς συμμάχους του ενώ αναγνωρίζει την πληθώρα των μελλοντικών του αντιπάλων, όπως ο Roman Reigns.

Είπε στον Roman Reign πως “δεν πρέπει να ξεχνάς ποιος είναι ο OG Paul Heyman guy” ενώ του θύμισε πως ήταν πρώτα ο δικός του wise man.

Σε άλλη του αναφορά, αναρωτήθηκε άμα μπορεί να συνυπάρξει με τον Kevin Owens ωστόσο κάτι τον σταματούσε.

Συγκεκριμένα είπε:

“Με τον Owens μοιάζουμε αρκετά.

“Δεν ξέρω ποιος θα νιώθει άνετα να δουλεύει με κάποιον που γρονθοκοπεί κόσμο στα παρασκήνια.

“Είναι 2023, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα πλέον. Είναι τρελό.”

Για άτομα που δεν ακολουθούν την πορεία του CM Punk τα τελευταία χρόνια, και συγκεκριμένα τις τελευταίες του μέρες στο AEW, ο λόγος που το AEW τον απέλυσε ήταν έναν καυγάς του στα παρασκήνια.

Έκανε μία αναφορά στον Seth Rollins λέγοντας πως δεν είναι ούτε ο “άνδρας” στο ίδιο του το σπίτι (αναφορά στον “The Man” χαρακτήρα της συζύγου του Rollins, Becky Lynch) ενώ το συνέχισε λέγοντας πως ο μόνος λόγος που ο κόσμος τον υποστηρίζει είναι το theme song του.

Θα κλείσει το promo του λέγοντας πως θέλει να τελειώσει την δικιά του ιστορία, να είναι στο Main Event της WrestleMania.

Previous
Previous

O CM Punk κάνει δύο ανακοινώσεις, με τον Seth Rollins να τον αντιμετωπίζει

Next
Next

Μία επίθεση στα παρασκήνια έβγαλε εκτός τον MJF