O CM Punk κάνει δύο ανακοινώσεις, με τον Seth Rollins να τον αντιμετωπίζει

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ο CM Punk έκανε δύο μεγάλες ανακοινώσεις στο χθεσινό Monday Night Raw, με τον Seth Rollins να τον διακόπτει και να βρίσκονται για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Punk ήξερε πως το Raw ήταν πάντα το σπίτι του και για αυτό θα έπρεπε να είχε ένα τεράστιο συμβόλαιο από άλλα brands για να το αλλάξει.

Την ίδια ώρα στον σχολιασμό, ο Michael Cole επιβεβαίωσε πως ο CM Punk θα είναι “αποκλειστικά” στο Raw κάτι που ο ίδιος λίγο αργότερα υπέγραψε.

Ο εορτασμός του Punk δεν θα κρατήσει αρκετά καθώς η μουσική του Seth Rollins θα τον διακόψει και ο WWE World Heavyweight Champion θα κατέβει στο ρινγκ έχοντας μία αυστηρή στάση.

Mε τον Rollins να μπαίνει στο ρινγκ και να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον CM Punk, το κοινό διχάστηκε με τους μισούς να τραγουδάνε το τραγούδι του Rollins ενώ οι άλλοι φώναζαν ‘CM Punk’.

O Rollins θα πάρει το μικρόφωνο και θα καλωσορίσει τον Punk στο ‘Monday Night Rollins’ αλλά θα του πει να μην το αποκαλέσει ποτέ ξανά σπίτι του.

Θα προσθέσει πως πριν 10 χρόνια ο Punk εγκατέλειψε αυτήν την εταιρεία και έμπρακτα προσπάθησε να την καταστρέψει οπότε για αυτό τον μισεί με όλο του το είναι.

Ο CM Punk θα τον ενημερώσει πως θα αγωνιστεί στο Royal Rumble Match και όταν το κερδίσει, μπορεί να διαλέξει και τον Seth Rollins για μελλοντικό του αντίπαλο.

Previous
Previous

O Roderick Strong χάνει τον πρώτο του αγώνα από όταν σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι

Next
Next

Ο CM Punk ανέφερε την απόλυσή του από το AEW στο WWE SmackDown