Κατάφερε ο Adam Copeland να κερδίσει τον Christian Cage για τον TNT τίτλο;

Source Credit: All Elite Wrestling

Στο Main Event του AEW Dynamite (6 Δεκεμβρίου) ο Adam Copeland (γνωστός και ως Edge) αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον μία δεκαετία με τον Christian Cage για τον AEW ΤΝΤ τίτλο.

Παρόλο που οι δύο τους ήταν γνωστοί στο παρελθόν στο WWE σαν μία tag team, οι πρώην φίλοι έχουν βρεθεί σε αντίπαλα στρατόπεδα από την μέρα που ο Copeland έφτασε στο AEW.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Dynamite, οι δύο τους αναμενόταν να παλέψουν μετά από αρκετές εβδομάδες που αντάλλαζαν προσωπικές προσβολές και βρισιές, ωστόσο η Shayna Wayne (η μητέρα του Nick Wayne) έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Copeland να χτυπάει τον Nick Wayne με το con-chair-to μπροστά στα μάτια της μητέρας του και στον χθεσινό αγώνα όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης βρέθηκε στο έδαφος, η Shayna βρέθηκε μέσα στο ρινγκ δείχνοντας διχασμένη.

Στην μία γωνία ήταν ο άνδρας που δηλητηρίασε το μυαλό του παιδιού της και τον πήρε με το μέρος του κάνοντάς τον να την αγνοεί ενώ από την άλλη ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον τραυματίσει.

Αυτή βρέθηκε να κρατάει τον TNT τίτλο και τελικά αποφάσισε να χτυπήσει τον Copeland με αυτόν και να φύγει αμέσως από το ρινγκ δίχως να ρίξει ένα βλέμμα πίσω της.

Ο Cage εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και πάτησε τον αυχένα του Copeland πάνω στον TNT τίτλο ενώ τον αποτελείωσε με ένα Killswitch με τον λαβωμένο διαιτητή να του απονέμει την νίκη.

Previous
Previous

Μία επίθεση στα παρασκήνια έβγαλε εκτός τον MJF

Next
Next

Το WWE απαγόρεψε από τον Jey Uso να χρησιμοποιεί γνωστή φράση