Πλησιάζει το τέλος του Edge;

Edge's Last Match

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Η δεύτερη απόσυρση του Edge μπορεί να έρθει ακόμα πιο σύντομα από ότι περιμέναμε και να παίρνει μέρος στο επεισόδιο του SmackDown στις 18 Αυγούστου.

Τον Αύγουστο του 2022, ο Edge απευθύνθηκε στο κοινό του Καναδά μετά από το επεισόδιο του RAW λέγοντάς τους πως η επόμενή του επίσκεψη στο σπίτι του μπορεί να είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποχαιρετιστούν.

Αυτή η βραδιά πλησιάζει καθώς το WWE SmackDown στις 18 Αυγούστου θα πάρει μέρος στην Scotiabank Arena στο Τορόντο του Καναδά.

Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε πως ο Edge θα αντιμετωπίσει τον Celtic Warrior, Sheamus, στο ανερχόμενο επεισόδιο. Ο Edge είπε την ιστορία πως όταν γυρνούσε ένα επεισόδιο για το YouTube κανάλι του Sheamus, Celtic Warrior Workouts, κατάλαβε πως μπορεί να επιστρέψει στο wrestling οπότε ο Sheamus θα είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να κλείσει την καριέρα του.

Σχετικά με την πιθανότητα να είναι το τελευταίο ματς του Edge, ο Dave Meltzer είπε στο Wrestling Observer Radio:

“Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα εδώ. Πριν από έναν χρόνο, o Edge είπε πως θα αποσυρθεί στο επόμενο καλοκαιρινό σόου στο Τορόντο (2023).

“Ο Ron Hutchinson, που είναι ο προπονητής του Edge, και τον ξέρει για 30 χρόνια, είπε πως αυτό θα είναι το τελευταίο του ματς.

“Δεν το προώθησαν έτσι αλλά είναι ενδιαφέρον που είπε ότι, κατά πάσα πιθανότητα, αυτός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας.

“Πιστεύω πως ο Edge νόμιζε πως το SummerSlam θα ήταν στο Τορόντο, ή έστω ήλπιζε για κάτι τέτοιο, και εκεί θα μπορούσε να αποσυρθεί. Όλα αυτά γιατί θέλει να αποσυρθεί στο Τορόντο και αυτήν την φορά θα αποσυρθεί μία και καλή.”

Previous
Previous

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Leatherface από το AEW Dynamite

Next
Next

Πλησιάζει η επιστροφή του Bray Wyatt