Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Leatherface από το AEW Dynamite

Source Credit: All Elite Wrestling

Μάθαμε ποιος ήταν ο άνθρωπος κάτω από την μάσκα του Leatherface στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (17 Αυγούστου) κατά την διάρκεια του Texas Chainsaw Massacre Deathmatch.

Αφού παρακολουθήσαμε το AEW Dynamite ‘Texas Chainsaw Massacre Deathmatch’ ανάμεσα στον Jeff Jarrett και τον Jeff Hardy, μία ήταν η ερώτηση που δημιουργήθηκε στο μυαλό μας.

Ποιος μπορεί να βρίσκεται κάτω από την μάσκα του Leatherface που κυνήγησε την Karen Jarrett με ένα αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές του Fightful Select, ο άνθρωπος που βρέθηκε κάτω από την μάσκα ήταν ο Dean Alexander, ο οποίος είχε 36 αγώνες στο AEW από τον Μάρτιο του 2021 με όλα να πήραν μέρος στο AEW Dark ή Elevation.

O Alexander προπονούταν υπό τον Cody Rhodes και τον QT Marshall στην σχολή Nightmare Factory. Ο πιο πρόσφατος αγώνας του στο AEW ήταν τον Φεβρουάριο του 2023 όπου και έχασε από τον Peter Avalor.

Αρκετοί ήταν αυτοί που κριτίκαραν αυτόν τον αγώνα, ένας από αυτούς ήμουν και εγώ, αλλά τελικά όλα έγιναν για καλό σκοπό καθώς όλα τα κέρδη (συμπεριλαμβανομένου και τα 100 χιλιάδες δολάρια που δόθηκαν από το ανερχόμενο Texas Chainsaw Massacre παιχνίδι) θα πάνε στην Maui Food Bank για την υποστήριξη ατόμων που υποφέρουν από τις πυρκαγιές στην Χαβάη.

Previous
Previous

Τίτλος θα αποσυρθεί στο AEW Dynamite

Next
Next

Πλησιάζει το τέλος του Edge;