Πλησιάζει η επιστροφή του Bray Wyatt

Source Credit: World Wrestling Entertainment

O πρώην WWE Universal Champion, Bray Wyatt είναι εκτός τηλεόρασης από τις αρχές του Μαρτίου.

Ο Wyatt ξεκίνησε μία κόντρα με τον Bobby Lashley πριν την WrestleMania 39 αλλά μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από την τηλεόραση, με τον αγώνα του με τον Lashley στην WrestleMania να ακυρώνεται.

Η απουσία του Wyatt αποκαλύφθηκε πως είναι για ιατρικούς λόγους όμως δίχως να γνωρίζουμε την πιθανή ημερομηνία της επιστροφής του.

Ο Wyatt αντιμετωπίζει μία άγνωστη ασθένεια ενώ η εταιρεία του έδωσε περισσότερο χρόνο για να είναι σίγουροι για την κατάσταση της υγείας του.

Με την τελευταία ενημέρωση από το Fightful Select, ο Bray είναι ‘κοντά’ στην επιστροφή του στο ρινγκ μετά από 6 μήνες.

Το Fightful επιβεβαίωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει αλλά αρκετοί στα παρασκήνια ισχυρίζονται πως η μέρα αυτή πλησιάζει μιας και συζητιούνται ιδέες για το μέλλον του.

Μία πηγή αναφέρει πως τα σχέδια αυτά μπορεί να υλοποιηθούν μέσα Σεπτέμβριο αλλά αυτό εξαρτάται από τους γιατρούς της εταιρείας.

Τα αρχικά σχέδια του Wyatt ήταν η διαμόρφωση της ‘καινούργιας Wyatt Family’ μαζί με τον Uncle Howdy, την Alexa Bliss και τον Eric Young. Τα σχέδια αυτά δεν προχώρησαν καθώς ο Wyatt αρρώστησε, η Alexa Bliss λείπει σε μητρική άδεια και ο Eric Young ζήτησε την απόλυσή του από την εταιρεία, κάτι που έγινε δεκτό.

Previous
Previous

Πλησιάζει το τέλος του Edge;

Next
Next

Οι Dudley Boyz θα επιστρέψουν στο ρινγκ μετά από 7 χρόνια