Πρωταθλητής του WWE φεύγει από το ρινγκ σε φορείο

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Το WWE NXT έκλεισε το χθεσινό του επεισόδιο με τον κορυφαίο του πρωταθλητή να διακόπτει τον αγώνα του και να φεύγει από το ρινγκ πάνω σε ένα φορείο.

To χθεσινό show είχε την προσθήκη του main roster star Ridge Holland ο οποίος διέκοψε τον WWE NXT Champion Ilja Dragunov την ώρα που αυτός ήταν στο ρινγκ λέγοντας πως επέστρεψε στο brand.

Ο Ηolland αναγνώρισε πως είχε την ατυχία να βρεθεί άμεσα σε ‘ατυχήματα’ και ΄τραυματισμούς’ άλλων παλαιστών και θέλει να κάνει μία καινούργια αρχή γυρνώντας στο NXT.

O Holland πρόσθεσε πως θέλει να αναζητήσει την εξιλέωση του στο NXT και για αυτό διάλεξε τον κορυφαίο αστέρα του brand για να το κάνει αυτό, τον Dragunov.

Οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στο main event ωστόσο ο αγώνας δεν θα έχει νικητή καθώς μετά από ένα ‘ατύχημα’ ο Dragunov έπεσε στο έδαφος και φάνηκε σαν να έχει έναν πραγματικό τραυματισμό.

Κρατώντας τον αυχένα του και έχοντας τα δάχτυλά του σε αφύσικες στάσεις για να δώσει δράμα στην σκηνή ενώ οι φωνές και η αγωνία που έβγαλε ανησύχησαν το κενό στο Performance Center.

O Holland φάνηκε σαστισμένος και άρχισε να φωνάζει στον διαιτητή “γιατί συνέχεια σε εμένα;”

Σε αντίθεση με πραγματικούς τραυματισμούς, το show σταμάτησε οριακά και επέστρεψε την ώρα που οι τραυματιοφορείς ήταν στο ρινγκ για να φορτώσουν τον Dragunov στο φορείο.

Μία περίεργη λεπτομέρεια που φανερώνει πως ο τραυματισμός δεν είναι αληθινός είναι ότι την ώρα που ο Dragunov απομακρύνεται με το φορείο από το ρινγκ, ο διαιτητής του τοποθέτησε τον NXT τίτλο στην μέση.

Ο Ilja Dragunov αναμένεται να υπερασπιστεί τον NXT τίτλο στο WWE NXT New Years Evil αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα άμα θα υπάρχει κάποια αλλαγή στην κάρτα μετά από αυτόν τον ‘τραυματισμό’.

Previous
Previous

O MJF αποδέχεται μυστηριώδη πρόκληση για τίτλους

Next
Next

Η Judgment Day διώχνει μέλος της;