Η Judgment Day διώχνει μέλος της;

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Με τον R-Truth και τον JD McDonagh να έχουν έναν ‘ο ηττημένος φεύγει από την Judgment Day’ αγώνα στο χθεσινό Raw, o McDonagh βρίσκεται στο όριο για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τα μέλη της Judgment Day άνοιξαν το show με ένα in-ring segment αλλά σύντομα θα τους συντροφεύσει το υποτιθέμενο τιμητικό μέλος της ομάδας, ο R-Truth.

Ο R-Truth θα προτείνει έναν ‘Miracle on 34th Street Fight’ εναντίον αυτού και του McDonagh με τον χαμένο να πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην Rhea Ripley δεν θα αρέσει αυτή η ιδέα ωστόσο ο Damian Priest θα την βρει διασκεδαστική, και με την υποστήριξη του Finn Balor, θα συμφωνήσουν στον αγώνα και τον όρο τον οποίο τέθηκε.

Ο R-Truth θα μιμηθεί τον John Cena με αρκετές του κινήσεις και αφού περάσει τον McDonagh μέσα από ένα τραπέζι, θα πάρει την νίκη με τα μέλη της Judgment Day να είναι σοκαρισμένα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι άμα η Judgment Day θα τηρήσει την συμφωνία καθώς σε ένα segment στα παρασκήνια o Damian Priest θα πει στον McDonagh προς το παρών είναι ακόμα μέλος της ομάδας.

Previous
Previous

Πρωταθλητής του WWE φεύγει από το ρινγκ σε φορείο

Next
Next

O AJ Styles επέστρεψε στο SmackDown και επιτέθηκε σε διάσημο αστέρα