Πως περίμενε το WWE να αντιδράσει το κοινό με την αντικατάσταση του Cody απλό τον The Rock

Source Credit: WWE

Ο νικητής του Royal Rumble Cody Rhodes επιβεβαίωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τον WWE Undisputed Universal τίτλο του Roman Reigns στην WrestleMania αφήνοντας τον The Rock να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Head of the Table.

Αυτό το γεγονός δεν λειτούργησε ακριβώς όπως περίμενε το WWE καθώς ένα κίνημα ξεκίνησα στα social media με το hashtag #WeWantCody μιας και το κοινό πιστεύει πως αυτός αξίζει να κλείσει το show στης 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Dave Meltzer στο Wrestling Observer Radio, το WWE υπολόγιζε πως θα έκανε τον Cody Rhodes ακόμα μεγαλύτερο babyface με αυτήν την κίνηση αλλά όχι εις βάρος του The Rock.

Συγκεκριμένα είπε:

“Περίμεναν να μετατρέψουν τον Cody Rhodes στον Daniel Bryan.

“Περίμεναν να μετατρέψουν τον Cody Rhodes σε μάρτυρα και να γίνει ακόμα μεγαλύτερο babyface έτσι.

“Περίμεναν ο κόσμος να αρχίσει να γιουχάρει τον Dwayne; Δεν ξέρω, ρώτησα και δεν έχω πάρει καμία ευθέως απάντηση.

“Η αντίδραση για τον Cody, με το κοινό να βρίσκεται ακόμα περισσότερο από πίσω του ήταν κομμάτι της ιστορίας. Ήταν αναμενόμενη.

O Meltzer ακόμα υπονόησε ότι η συμφωνία ανάμεσα στο WWE/TKO και τον The Rock που έγινε στις 3 Ιανουαρίου ήταν και το να αντιμετωπίσει τον Roman Reigns στην WrestleMania.

Μία δικιά μου σημείωση σε αυτό το γεγονός καθώς δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήξεραν ότι ο Rock θα βρεθεί στο Main Event της WrestleMania και να άφηναν τον Cody Rhodes να κερδίσει το Royal Rumble και αμέσως μετά την νίκη του να δείχνει τον Roman Reigns. Από το promo του Rollins στο Raw μπορούσαμε να δούμε ότι μπορεί κάτι να άλλαξε. Κατά την γνώμη μου θα ήταν μεγαλύτερη έκπληξη να έβαζαν τον Rock στο Rumble σαν νούμερο 30 και να κέρδιζε αυτόν τον αγώνα άμα ήταν αυτό το πλάνο.

Previous
Previous

Οι καινούργιοι πιθανοί αντίπαλοι του Cody Rhodes για την WrestleMania

Next
Next

Η Bayley αποφασίζει τον αντίπαλό της για την WrestleMania