Οι καινούργιοι πιθανοί αντίπαλοι του Cody Rhodes για την WrestleMania

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό επεισόδιο του WWE Raw (5/2), και 3 μέρες μετά την επιστροφή του The Rock στο SmackDown, το show άρχισε με τον Seth Rollins να ρωτάει ευθέως τον Cody Rhodes άμα θα τον αντιμετωπίσει στην WrestleMania 40.

Θα πει στον Cody ότι χρειάζεται και αυτός αυτόν τον αγώνα όσο ο ίδιος καθώς θέλει να αναμετρηθεί με τον καλύτερο του WWE και να αποδείξει τον εαυτό του.

Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής τους, το κοινό ξάφνιασε τον Rollins καθώς άρχισε τα συνθήματα όπως ‘We Want Cody’ και κυρίως το ‘Rocky Sucks!’.

Ακόμα και ο Michael Cole αναγνώρισε αυτό το σύνθημα ρωτώντας άμα είμαστε πάλι στο 1996.

Τους δύο τους διέκοψε ο Drew McIntyre ο οποίος με έναν παθιασμένο μονόλογο θέλησε να θυμίσει στον Rhodes πως πρέπει να παλέψει για να τελειώσει την ιστορία του και να αφήσει τον World Heavyweight τίτλο για αυτόν.

Ο Rollins θα ενημερώσει τον McIntyre πως άμα δεν θελήσει ο Cody να τον αντιμετωπίσει τότε θα δεχτεί την πρότασή του.

Η ανταλλαγή αυτή θα τελειώσει με τον Drew να επιτίθεται στον τραυματισμένο Rollins ενώ ο Cody θα τον απωθήσει.

Το WWE κατάφερε μέσα σε ένα promo να μας προετοιμάσει για 3 πιθανούς συνδυασμούς για αγώνα, τον Rollins vs Rhodes (το οποίο είναι και το πλάνο αυτήν την στιγμή), το Rhodes vs McIntyre και έναν συνδυασμό και των τριών σε ένα triple threat.

Από την άλλη βέβαια μπορεί το WWE να καταλάβει το λάθος του και να δώσει πάλι τον αγώνα με τον Reigns στον Cody και ο Rollins να υπερασπιστεί τον τίτλο του εναντίον του McIntyre.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκε η αντίπαλος της Rhea Ripley για το Elimination Chamber

Next
Next

Πως περίμενε το WWE να αντιδράσει το κοινό με την αντικατάσταση του Cody απλό τον The Rock