O The Rock επιστρέφει στο Day 1 και θέλει το(ν) “Head of the Table”

Source Credit: World Wrestling Entertainment

O The Rock ξάφνιασε το κοινό, και τον Jinder Mahal που ήταν στο ρινγκ, και έκανε μία στοχευμένη αναφορά στον Roman Reigns.

Με την εκφωνήτρια να ζητάει να υποδεχτούμε έναν πρώην WWE Champion, ο Jinder Mahal κατέβηκε στο ρινγκ με σκοπό να προσβάλει την κατάσταση που βρίσκονται οι Η.Π.Α.

Όταν όμως άρχισε να ειρωνεύεται το κοινό, ο ‘People’s Champion’ έκανε την εμφάνισή του και βρέθηκε απέναντί του.

Ο Rock θα εκτελέσει την κλασσική του ρουτίνα στο μικρόφωνο όπου θα κοροϊδέψει τον αντίπαλό του και θα τον στείλει στα παρασκήνια με έναν συνδυασμό από Spinebuster και το People’s Elbow.

Ο Rock μετά θα πιάσει το μικρόφωνο θέλοντας να ευχηθεί καλή χρονιά στο κοινό ωστόσο έχει να τους κάνει μία τελευταία σημαντική ερώτηση.

Θα αναρωτηθεί όταν βγει για φαγητό απόψε να καθίσει στο ήσυχο μέρος, στο μπαρ (με το κοινό να ζητωκραυγάζει και τον Rock να λέει πως και αυτός αγαπάει το bar) ή στο ‘Head of the Table;’

Το κοινό και η ομάδα σχολιασμού δεν μπορούσαν να μην δείξουν τον ενθουσιασμό τους για αυτήν την ερώτηση καθώς όλοι κατάλαβαν ότι μιλάει για τον Roman Reigns, με τον Wade Barrett να λέει πως ο Paul Heyman θα πρέπει να πάρει τον πρωταθλητή τηλέφωνο μετά από αυτό.

Previous
Previous

Η πρώτη εμφάνιση του Adam Cole μετά το Worlds End

Next
Next

O Andrade el Idolo αποχωρεί από το AEW