Η πρώτη εμφάνιση του Adam Cole μετά το Worlds End

Source Credit: All Elite Wrestling

O ‘Devil’ Adam Cole εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του στο Worlds End μαζί με την καινούργια του ομάδα έχοντας καινούργιο τραγούδι και καινούργιο όνομα.

Με το κλασσικό τραγούδι του Adam Cole να ανοίγει το χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (3 Ιανουαρίου) και μετά από μερικά βεγγαλικά, άλλαξε σε ένα ολοκαίνουργιο.

Με την ομάδα να βγαίνει στην σκηνή, τα γραφικά στο tron έδειχναν την λέξη ‘Undisputed’ με μία κορώνα από κάτω, κάτι που αποκαλύφθηκε ότι είναι και το όνομα της ομάδας.

Ο Adam Cole θα είναι ο αρχηγός της ‘Undisputed Kingdom’, έναν συνδυασμό από την ομάδα που είχε στο ROH, τους Kingdom (με τους Mike Bennett, Matt Taven), και το WWE, την Undisputed Era (με τους Roderick Strong, Kyle O’Reilly και Bobby Fish) , με μία ακόμα προσθήκη του Wardlow.

O Cole θα καθίσει σε μία μεταλλική καρέκλα στο κέντρο του ρινγκ με τους Wardlow, Taven, Bennett και Strong να βρίσκονται πίσω του.

Ο Cole θα πει πως ο MJF είναι ένας ναρσιστής και ο μόνος λόγος που το κοινό τον λάτρεψε είναι εξαιτίας αυτού και της ομάδας τους ‘Better than you Bay Bay’.

O στόχος της ομάδας είναι να γεμίσουν χρυσό και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει με τους Taven και Bennett να κερδίζουν τους ROH World tag team τίτλους.

Ο Adam Cole θα πει πως ο Wardlow θα πάει για τον AEW World τίτλο όμως μόλις αυτός γίνει καλύτερα και μπορεί να παλέψει θα απαιτήσει από τον Wardlow να του παραδώσει τον τίτλο, κάτι με το οποίο ο Wardlow δεν φάνηκε να συμφώνησε απόλυτα.

Κλείνοντας, ο Cole θα πει πως ο MJF δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά εδώ μιας και δεν δουλεύει πλέον εδώ (το συμβόλαιο του MJF έληξε στις 1 Ιανουαρίου).

Previous
Previous

Τι συνέβη στην ρεβάνς του Kazuchika Okada εναντίον του Bryan Danielson

Next
Next

O The Rock επιστρέφει στο Day 1 και θέλει το(ν) “Head of the Table”