Επιβεβαιώθηκαν οι αντίπαλοι των Elite για το Double or Nothing 2024

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite, οι Elite έμαθαν τους αντιπάλους τους για το ανερχόμενο AEW Double or Nothing 2024 PPV στο Las Vegas.

Δίνοντας μία ενημέρωση από την επίθεση που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το νοσοκομείο, ο Kenny Omega θα αποκαλύψει πως σαν EVP μπορεί και αυτός να καθορίζει αγώνας.

Θα ανακοινώσει ότι στο Double or Nothing οι The Elite (Young Bucks, Kazuchika Okada και Jack Perry) θα αγωνιστούν σε ένα Anarchy in the Arena match αντιμετωπίζοντας την ‘ομάδα AEW’ η οποία θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τις επιθέσεις στους Omega και Tony Khan.

Η ομάδα AEW θα αποτελείται από τους FTR και δύο ακόμα άτομα που θα αποκαλυφθούν στους Elite αργότερα στο Dynamite.

Πριν κλείσει το show, oι Elite θα εμφανιστούν στο ρινγκ θέλοντας να μιλήσουν ευθέως στους Tony Khan και Kenny Omega, ενώ θα αποδεχτούν τον Anarchy in the Arena.

Οι FTR θα είναι αυτοί που θα τους διακόψουν και θα αποκαλύψουν ότι τα άλλα δύο μέλη της ομάδας AEW είναι οι Eddie Kingston και Bryan Danielson.

Tο show θα τελειώσει με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέσα στο ρινγκ με τον Tony Schiavone να σχολιάζει ότι ο Danielosn θα επιστρέψει στην δράση στην τηλεόραση του AEW αυτό το σαββατοκύριακο στο Βανκούβερ και την επόμενη εβδομάδα στο Washington.

Previous
Previous

Ο Swerve Strickland προδίδεται από τους Embassy

Next
Next

Η τραγική επιστροφή του Kenny Omega στο AEW