Η τραγική επιστροφή του Kenny Omega στο AEW

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite, ο Kenny Omega έκανε την επιστροφή του στην γενέτειρά του στο Winnipeg του Καναδά για να συζητήσει την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο οι Elite είπαν την τελευταία λέξη.

Ο Kenny θα εξηγήσει ότι βγήκε εκτός δράσης εξαιτίας εκκολπωματίτιδας, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να μείνει οριστικά εκτός δράσης καθώς έφτασε 24 ώρες μακριά από το να χάσει την ζωή του, ενώ ένα σοβαρό χτύπημα στο στομάχι μπορεί να τον αφήσει για πάντα στο κρεβάτι.

Ο Omega θα αποκαλύψει ότι για μία περίοδο σταμάτησε να παρακολουθεί το AEW επειδή ανησυχούσε ότι την επόμενη που θα αντικρίσει το κοινό, θα χρειαστεί να τους πει ότι αποσύρεται.

Ωστόσο, έκατσε και είδε το AEW Dynasty και συνειδητοποίησε ότι άρχισε να τρέμει.

Ένιωθε ότι βρίσκεται σε άρνηση και σιχαινόταν ότι όσο έλειπε είδε είχε ξεχαστεί από την συζήτηση του κορυφαίου στον κόσμο.

Υπόσχεται ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να εξαντλήσει όλα τα πιθανά σενάρια για μία επιστροφή.

Θα θελήσει να μιλήσει στους Young Bucks, τους Matthew και Nicholas Jackson, και να τους θυμίσει ότι και αυτός είναι ένας EVP οπότε έχει μερίδιο δύναμης σε αυτήν την εταιρεία.

Η αντικατάστασή του στην Elite, o Kazuchika Okada, θα είναι αυτός που θα τον διακόψει, με τον Jack Perry να επιτίθεται πισώπλατα στον Omega και να τον χτυπάει στο στομάχι με μία μεταλλική καρέκλα.

Οι Young Bucks θα κάνουν την εμφάνισή τους δείχνοντας ότι θα θελήσουν να απομακρύνουν τον Jack Perry από τον Omega όμως θα τον αφήσουν αβοήθητο μετά από ένα EVP Trigger.

Οι FTR, Dax Harwood και Cash Wheeler, θα είναι αυτοί που θα τρέξουν για να απωθήσουν τους Elite.

Μετά το διαφημιστικό διάλλειμα στα παρασκήνια, θα δούμε τον Omega να είναι πάνω σε ένα φορείο με τους FTR στο πλευρό του όμως τότε είναι που οι Elite θα επιστρέψουν και θα επιτεθούν στους FTR ενώ θα πετάξουν τον Omega από το φορείο συνεχίζοντας την ζημιά στο στομάχι του.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκαν οι αντίπαλοι των Elite για το Double or Nothing 2024

Next
Next

Τα αποτελέσματα της πρώτης βραδιάς του WWE Draft 2024