Ο αγώνας του Samoa Joe στο Revolution ανακοινώθηκε

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite, ένας μεγάλος αγώνας πήρε μέρος ανάμεσα στον Swerve Strickland και τον ‘Hangman’ Adam Page όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Samoa Joe για τον AEW World τίτλο στο Revolution.

Οι δύο τους είχαν έναν καταπληκτικό αγώνα και μας έδωσαν αρκετά near fall και μεγάλα spots όπως όταν ο Swerve πέρασε τον Hangman μέσα από ένα τραπέζι με το ίδιο του το Deadeye finisher.

Ο Swerve θα γυρίσει τον Page πίσω στο ρινγκ και θα αργήσει ελάχιστα να τον καλύψει μετά από ένα JML Driver.

Ο διαιτητής θα μετρήσει τους ώμους του Page μέχρι το δύο και τότε το καμπανάκι θα χτυπήσει καθώς ο αγώνας θα φτάσει το 30λεπτό όριο για την ισοπαλία.

Ο Swerve θα είναι απογοητευμένος με αυτό το αποτέλεσμα και θα πάρει ένα μικρόφωνο για να ζητήσει από τον Page ακόμα πέντε λεπτά, με αυτόν να αρνείται.

Ο Page θα πει πως πέτυχε τον στόχο του με τον Strickland να μην έχει μία ευκαιρία για τον τίτλο ωστόσο αυτό θα το αλλάξει ο Tony Schiavone με την ανακοίνωσή του.

Ο Schiavone θα διακόψει τον Page και θα τους ενημερώσει πως ο πρόεδρος του AEW Tony Khan του είπε πως ο Samoa Joe θα υπερασπιστεί τον AEW World τίτλο στο Revolution εναντίον και τον δύο σε ένα 3-way match.

Ο Samoa Joe δεν θα είναι ικανοποιημένος με αυτήν την ανακοίνωση και μπορείτε να δείτε την αντίδρασή του στο βίντεο από κάτω.

Previous
Previous

Η μεγάλη ανακοίνωση του Tony Khan

Next
Next

Καινούργιος ρόλος για τον CM Punk μέχρι να αναρρώσει;