Καινούργιος ρόλος για τον CM Punk μέχρι να αναρρώσει;

Source Credit: WWE

Καινούργια πιθανά πλάνα για τον CM Punk αποκαλύφθηκαν καθώς αυτός αναρρώνει από τον τραυματισμό που υπέστη στο WWE Royal Rumble.

O CM Punk έκοψε τον τρικέφαλό του στις 27 Ιανουαρίου στο Royal Rumble match, στον πρώτο του τηλεοπτικό αγώνα μετά την επιστροφή του στην εταιρεία.

Mε τον Punk να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης αρκετούς μήνες, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το άμεσο μέλλον του ‘Best in the World’.

Σύμφωνα με το Fightful Select, o Punk βοήθησε αρκετά στο Performance Center μετά τον τραυματισμό του μιας και ο ίδιος είχε μιλήσει πως θέλει να βοηθήσει την νέα γενιά παλαιστών.

Η αναφορά επίσης επισήμανε τα σχόλια του Ace Steel από μία συνέντευξή του στο Wrestling Perspetive Podcast.

Σχολιάζοντας ότι το WWE ήθελε τον Punk να βρεθεί στον σχολιασμό, ο Ace Steel είπε:

“Σίγουρα, θέλουν να τον βάλουν στον σχολιασμό. Δεν ξέρω άμα θα ακολουθήσουν αυτήν την διαδρομή καθώς τον έγραψαν εκτός για τον τραυματισμό του μέσα σε ένα storyline με τον Drew να του πατάει το χέρι.

“Δεν θα ήθελα να τον δω στην τηλεόραση μετά τον τρόπο που τον έγραψαν εκτός παρά μόνο άμα κάνει κάτι στο NXT.

“Ακόμα είδα ότι επειδή έκαναν την ιστορία με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος πιστεύει πως είναι ένα storyline και πως ο Punk το κάνει όλο αυτό στα ψέματα.

“Ωστόσο, ότι και να έκαναν δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερα οπότε το έκαναν στο σημείο που αυτός πονούσε περισσότερο.”

Ο CM Punk δέχτηκε μία επίθεση από τον Drew McIntyre στο Raw στις 29 Ιανουαρίου, με τον McIntyre να στοχεύει το τραυματισμένο χέρι του Punk.

Previous
Previous

Ο αγώνας του Samoa Joe στο Revolution ανακοινώθηκε

Next
Next

Επιβεβαιώθηκε η αντίπαλος της Rhea Ripley για το Elimination Chamber