Ποιος θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns στο Royal Rumble;

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown (22 Δεκεμβρίου), τρεις αστέρες διεκδικούσαν το δικαίωμα να αντιμετωπίσουν τον Roman Reigns στο Royal Rumble όμως αυτός θα προκύψει από ένα triple threat ανάμεσά τους.

Ο AJ Styles θα ανοίξει το σόου λέγοντας πως έχει ακόμα ανοιχτές δουλειές με την Bloodline μιας και αυτοί τον έκαναν να χάσει αρκετούς μήνες από την καριέρα του.

Ο Randy Orton θα τον διακόψει ισχυριζόμενος ότι αυτός έπρεπε να μείνει στο σπίτι του για ενάμιση χρόνο εξαιτίας της Bloodline και θα ήθελε όσο τίποτα να τους πονέσει όσο αυτοί.

Ο LA Knight θα αναμειχθεί και θα τους ενημερώσει πως αυτοί δοκίμασαν να αντιμετωπίσουν την Bloodline και κατέληξαν στο νοσοκομείο ενώ αυτός βγήκε άθικτος όμως δεν μπορεί να ξεχάσει πως δεν κέρδισε τον Roman Reigns λόγο της Bloodline.

O GM του SmackDown, Nick Aldis, θα τους σταματήσει λέγοντας πως και οι τρεις έχουν καταπληκτικά επιχειρήματα ωστόσο μόνο ένας μπορεί να έχει αυτό το δικαίωμα.

Θα τους ανακοινώσει πως στο πρώτο SmackDown της καινούργιας χρονιάς, οι τρεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή να παίρνει ένα εισιτήριο για το Royal Rumble και έναν αγώνα για τον WWE Undisputed Universal τίτλο εναντίον του Roman Reigns.

Οι φήμες που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή θέλουν τον Orton να είναι αυτός που θα πάει στο Royal Rumble, με τον LA Knight να αρχίζει ένα πρόγραμμα με τον AJ Styles.

Previous
Previous

Μία καινούργια ομάδα θα κάνει το ντεμπούτο της στο SmackDown

Next
Next

Ο επόμενος αντίπαλος του Logan Paul