Μία καινούργια ομάδα θα κάνει το ντεμπούτο της στο SmackDown

AOP

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown (22 Δεκεμβρίου) σε ένα βίντεο του Karrion Kross και της Scarlett είδαμε την καινούργια, πιθανή, ομάδα που μπορεί να δημιουργηθεί στο μπλε brand.

Σε αυτό, ο Kross θα πει πως εξαιτίας του αστέρες όπως ο Rey Mysterio, ο Shinsuke Nakamura και οι Bloodline βίωσαν σημαντικές αλλαγές.

Η Scarlett θα μας ρωτήσει άμα βλέπουμε το όραμα ενώ ο Kross θα κλείσει λέγοντας ότι το επόμενο κομμάτι θα γραφτεί χωρίς συγγραφείς "authors".

Αμέσως θα δούμε μία εικόνα από δύο μεγαλόσωμες φιγούρες και ανάμεσά τους να βρίσκεται ένας καραφλός άνδρας.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. αλλά αυτή η εικόνα φέρνει πολύ σε ένα τρίο που φημολογείται να επιστρέφει στo WWE, τους Authors of Pain και τον Paul Ellering.

O Akam και o Rezar πρώτη φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους τον Ιούνιο του 2016 και σύντομα κατάφεραν να γίνουν NXT και Raw Tag Team Champions έχοντας τον Paul Ellering σαν μάνατζερ τους, ωστόσο οι AOP έχασαν την δουλειά τους τον Σεπτέμβριο του 2020.

Έχοντας στο μυαλό τους αγώνες τους με τους DIY και τους Revival, είμαι αρκετά ενθουσιασμένος να τους δω να επιστρέφουν καθώς η tag team κατηγορία του WWE πραγματικά χρειάζεται πολύ βοήθεια.

Previous
Previous

O Christian Cage θα αντιμετωπίσει τον Adam Copeland στο AEW Worlds End

Next
Next

Ποιος θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns στο Royal Rumble;