H Rhea Ripley επιστρέφει και δίνει τελεσίγραφο στον Dominik Mysterio

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Υποτίθεται πως θα έπρεπε να είχαμε έναν αγώνα ανάμεσα στην Nia Jax και Shayna Baszler αλλά οι δύο τους άρχισαν να παλεύουν, με την Ripley να επιστρέφει για να επιτεθεί στην Jax.

Υπεύθυνοι έπρεπε να τις χωρίσουν, με την Ripley να ξαπλώνει μερικούς με το Riptide και να ισχυρίζεται πως δεν θα φύγει από το ρινγκ άμα δεν τακτοποιήσει τις δουλειές της.

Αφού καλέσει την Judgment Day, μόνο ο Damian Priest και ο Dominik Mysterio θα εμφανιστούν με την απουσία του Finn Balor να γίνεται γνωστή και από τον σχολιασμό πριν το διαφημιστικό διάλλειμα.

Η Ripley θα θελήσει να τιμωρήσει τον Priest για κάποια πρόσφατη διαφωνία μέσα στο faction όσο έλειπε αλλά αυτός δεν θα ανησυχήσει.

Αντιστρέφοντας την λεκτική επίθεση της Ripley, o Priest θα της θυμίσει πως αυτός έχει ακόμα τους τίτλους του και το Money in the Bank συμβόλαιο ενώ θα αναρωτηθεί που πήγε ο τίτλος του Dom Dom.

H Rhea Ripley θα στρέψει το βλέμμα της στον Dominik και θα του πει πως κανόνισε έναν επαναληπτικό αγώνα με τον Trick Williams στο επόμενο επεισόδιο του NXT.

Επιπλέον, αν ο Dom δεν γυρίσει από το NXT με τον North American τίτλο, δεν θα έπρεπε καν να μπει στον κόπο να γυρίσει στο σπίτι.

Ο Jey Uso θα τους διακόψει και θα ξεσπάσει ένας καυγάς, συμπεριλαμβανομένου του Cody Rhodes που έσωσε τον Uso από τα μέλη της Judgment Day και τον JD McDonagh.

Αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο Jey Uso και ο Cody Rhodes θα αμφισβητήσουν τον Priest και τον Finn Balor για τους Undisputed WWE Tag Team τίτλους στο FastLane αυτό το Σάββατο.

Previous
Previous

O Johnny Gargano κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά από 6 μήνες

Next
Next

O Edge (Adam Copeland) είναι το νεότερο μέλος του AEW