O Edge (Adam Copeland) είναι το νεότερο μέλος του AEW

Source Credit: All Elite Wrestling

Είναι επίσημο, ο Edge, θα ακολουθήσει το πραγματικό όνομα Adam Copeland και είναι το νεότερο μέλος του AEW μετά το χθεσινό WrestleDream PPV.

Στο Main Event ο παλιός παρτενέρ του Edge και φίλος Christian Cage υπερασπίστηκε τον TNT τίτλο εναντίον του Darby Allin σε έναν 2/3 falls match.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Nick Wayne γύρισε την πλάτη του στον μέντορά του, Darby Allin, και άρχισε να συνεργάζεται με τον Christian Cage κάτι που του έδωσε και την νίκη.

Αμέσως μετά ο Wayne, o Cage και ο Luchasaurus επιτέθηκαν στον Sting και τον Allin όμως την ώρα που ήταν έτοιμος o Cage να αποτελειώσει τον Allin με ένα Con-chair-to τα φώτα της αρένας έσβησαν και ένα βίντεο άρχισε να παίζει.

Μία καινούργια εκδοχή του “You think you know me” (τώρα “You think you know HIM”) ξεκίνησε να παίζει και ο Edge κατέβηκε στο ρινγκ κάνοντας το ντεμπούτο του με το AEW και ναι, το έκανε υπό την ηχητική υπόκρουση του Metalingus των Alter Bridge.

Στην αρχή ο Copeland έδειξε ότι μπορεί να είναι στο πλευρό του Christian αλλά τελικά καθάρισε το ρινγκ χρησιμοποιώντας μία καρέκλα και το χαρακτηριστικό του Spear και βοήθησε τους Sting και Allin να σταθούν στα πόδια τους.

Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει το AEW με τον Edge στο ρόστερ του.

Previous
Previous

H Rhea Ripley επιστρέφει και δίνει τελεσίγραφο στον Dominik Mysterio

Next
Next

Ο αγώνας του John Cena στο FastLane 2023