O Cody Rhodes επιλέγει τον αντίπαλό του για την WrestleMania

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό WrestleMania XL kickoff show, το WWE μας ανακοίνωσε επίσημα τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει ο Cody Rhodes στην WrestleMania μετά την νίκη του στο Royal Rumble.

Στην σκηνή, αρχικά, θα βρεθούν ο World Heavyweight Champion Seth Rollins και ο Undisputed Universal Champion Roman Reigns με τον Seth να θέλει τον Cody να διαλέξει αυτόν για την WrestleMania ενώ ο Reigns αδιαφορεί για την επιλογή γιατί αυτός έχει ήδη συμφωνήσει σε ένα main event με τον Rock.

O Cody Rhodes θα κάνει την εμφάνισή του λέγοντας πως έχει πάρει την απόφαση που όλοι περίμεναν και, τελικά, διαλέγει τον Roman Reigns.

Ένας καυγάς ξεκίνησε με τις δύο πλευρές, όπου ο Seth υπερασπίστηκε τον Cody, ενώ ο ένας πρόσβαλε την οικογένεια του άλλου.

Ο Rock εκνευρίστηκε με αυτό και άρχισε να φωνάζει στον Triple H να το “φτιάξει” και να μην αφήσει αυτός ο αγώνας να γίνει, εκμεταλλευόμενος την θέση του στο Συμβούλιο της ΤΚΟ και σαν ανώτερός του.

Ο Triple H ανακοίνωσε πως στην WrestleMania ο Cody Rhodes θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns για τον Undisputed Universal τίτλο ωστόσο τα ερωτηματικά συνεχίζουν να υπάρχουν καθώς πρέπει να δούμε τι θα κάνουν ο Rock και ο Seth Rollins.

Μία φήμη που υπάρχει αυτήν την χρονική στιγμή είναι στην πρώτη βραδιά της WrestleMania να γίνει ένας tag team αγώνας με τους Cody και Seth να αντιμετωπίζουν τους Rock και Reigns ενώ στην δεύτερη βραδιά ο Cody να έχει την ρεβάνς του με τον Tribal Chief.

Προσωπική μου άποψη είναι άμα κάνουν ένα τέτοιο πλάνο τότε, και επίσημα, υποβαθμίζουν τελείως τον World Heavyweight τίτλο ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες ήδη έχει δεχτεί σοβαρά χτυπήματα. Όλοι μας ξέραμε ότι είναι υποδεέστερος τίτλος από τον Undisputed Universal αλλά τώρα μας το επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία.

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας και που μπορεί ο Rock να κολλήσει σε όλα αυτά.

Previous
Previous

Ο Triple H αντεπιτίθεται στον Rock στο WWE SmackDown

Next
Next

Αλλαγή τίτλου στο AEW Dynamite