Αλλαγή τίτλου στο AEW Dynamite

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (7/2) είδαμε μία μεγάλη αλλαγή τίτλο ωστόσο οι πανηγυρισμοί δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Το main event του AEW Dynamite ήταν ένα tornado tag team match όπου ο Ricky Starks και ο Big Bill υπερασπίστηκαν τους AEW Tag Team τίτλους εναντίον του Sting και του Darby Allin.

Μετά από έναν ενδιαφέρον αγώνα όπου είδαμε τον Sting να πηδάει από ένα μπαλκόνι για να προσγειωθεί πάνω στον Big Bill και τον Ricky Starks, ο αγώνας θα τελειώσει μέσα στο ρινγκ.

Ο Sting θα καταφέρει να εκτελέσει το Scorpion Death Drop στον Ricky Starks για να στέψει τον εαυτό του και τον Darby Allin AEW Tag Team πρωταθλητές.

Οι δύο τους θα γιορτάσουν μέσα στο ρινγκ με τους γιους του Sting να βρίσκονται στο apron για τους πανηγυρισμούς.

Η χαρά δεν θα διαρκέσει και πολύ καθώς την ώρα που έπεφτε το κομφετί στο ρινγκ, οι Young Bucks θα επιτεθούν σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Θα χτυπήσουν τον Sting στο πίσω μέρος του γονάτου του με ένα μπαστούνι του baseball ενώ δεν θα γλυτώσουν οι γιοί του Sting και ο Darby Allin.

O Αllin θα αρχίσει να ματώνει και θα λερώσει τα λευκά κοστούμια των Matthew και Nicholas Jackson ενώ αυτοί θα συνεχίσουν την επίθεση στον Sting.

Θα εκτελέσουν το “καινούργιο” τους finisher, το EVP Trigger (απλά διαφορετικό όνομα από το BTE Trigger), στον Allin και θα ποζάρουν στο ρινγκ.

Οι Young Bucks θα αντιμετωπίσουν τους Sting και Allin σε έναν αγώνα για τους Tag Team τίτλους στο AEW Revolution στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Sting.

Previous
Previous

O Cody Rhodes επιλέγει τον αντίπαλό του για την WrestleMania

Next
Next

Η μεγάλη ανακοίνωση του Tony Khan