O CM Punk κοστίζει ξανά τον τίτλο στον Drew McIntyre

Source Credit: WWE

O CM Punk θα εμφανιστεί στο WWE Money in the Bank και θα σταματήσει τον Drew McIntyre από το να εξαργυρώσει επιτυχώς το Money in the Bank συμβόλαιο που κέρδισε νωρίτερα στην βραδιά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα για τον World Heavyweight τίτλο μεταξύ του Seth Rollins και του πρωταθλητή Damian Priest, και οι δύο μονομάχοι, θα έχουν το νου τους για μία πιθανή εμφάνιση του McIntyre.

O McIntyre κέρδισε στο opener του PLE το Money in the Bank και εκπλήρωσε την υπόσχεση που έδωσε για να εξαργυρώσει το συμβόλαιό του κατά την διάρκεια του World Heavyweight τίτλου κάνοντας τον αγώνα triple-threat.

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι ο McIntyre θα κέρδιζε τον τίτλο, ο CM Punk θα εμφανιστεί για να του επιτεθεί.

Αφού δεν υπάρχουν αποκλεισμοί σε έναν triple threat αγώνα, ο Punk θα αφήσει αβοήθητο τον McIntyre μετά από μία επίθεση με μία μεταλλική καρέκλα και με ένα χτύπημα με τον τίτλο στο κεφάλι.

Ο Punk θα αρπάξει τον World Heavyweight τίτλο και θα κάτσει με την χαρακτηριστική του πόζα πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών για να παρακολουθήσει τον Priest να κερδίζει με το South of Heaven Chokeslam καλύπτοντας τον McIntyre.

O CM Punk θα κοστίσει τον World Heavyweight τίτλο για τρίτη φορά στον Drew McIntyre ενώ θα επιτρέψει στον Damian Priest να υπερασπιστεί τον τίτλο του εναντίον του GUNTHER στο SummerSlam.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Rollins θα πρέπει να τηρήσει την συμφωνία του με τον Priest και να μην διεκδικήσει ξανά τον World Heavyweight τίτλο όσο αυτός είναι πρωταθλητής, και για αυτό θα κατηγορήσει τον CM Punk.

O Rollins θα θελήσει να ζητήσει τον λόγο από τον CM Punk όμως ο Cory Graves θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να τον λογικεύσει, με τον CM Punk να έχει ένα σαρκαστικό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Previous
Previous

Ο καινούργιος International πρωταθλητής

Next
Next

Ο John Cena ανακοινώνει την ημερομηνία της απόσυρσής του