Ο καινούργιος International πρωταθλητής

Source Credit: AEW

Το χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite ήταν το 250ο και ξεκίνησε με έναν αγώνα για τον International που διάρκεσε σχεδόν 60 λεπτά.

Στο opener, o Will Ospreay θα υπερασπιστεί τον International τίτλο του εναντίον του MJF, με τον MJF να καταφέρνει να στεφθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του International πρωταθλητής.

Σε έναν αγώνα που διάρκεσε μόλις δύο δευτερόλεπτα λιγότερα από μία ώρα, ο Will Ospreay είχε την ευκαιρία να εκτελέσει το Tiger Driver στον MJF μέσα στο τελευταίο λεπτό αλλά τήρησε τον όρκο του να μην χρησιμοποιήσει ξανά αυτήν την κίνηση μετά τον τραυματισμό του Bryan Danielson.

Αφού αφήσει τον MJF, ο διαιτητής της αναμέτρησης θα πέσει στο έδαφος, με τον MJF να το εκμεταλλεύεται και να χτυπάει τον Ospreay με το Dynamite Diamond Ring.

Με λίγα δευτερόλεπτα να μένουν ακόμα, ο MJF θα καταρρεύσει πάνω στον αβοήθητο Ospreay ενώ ο διαιτητής θα μετρήσει μέχρι το τρία για να δώσει την νίκη, και τον τίτλο, στον MJF.

Ο MJF είναι μόλις ο δεύτερος παλαιστής που έχει καταφέρει να κερδίσει τον AEW World τίτλο και τον International τίτλο, με τον πρώτο να ήταν ο Jon Moxley.

Next
Next

O CM Punk κοστίζει ξανά τον τίτλο στον Drew McIntyre