Η Stephanie McMahon αποσύρεται από το WWE ενώ ο Vince McMahon γίνεται ο Εκτελεστικός Πρόεδρος

Stephanie & Vince McMahon

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Η Stephanie McMahon ανέβασε στο Twitter το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητό WWE Universe,

Πριν από 8 μήνες, πήρα άδεια επ’ αορίστου και μέσα σε λίγες εβδομάδες, απροσδόκητα, είχα την ευκαιρία μιας ζωής. Είχα το προνόμιο να επιστρέψω ως Συνδιευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του WWE. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο περήφανη είμαι που ηγήθηκα αυτής που θεωρώ την μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, δουλεύοντας δίπλα σε μία αξιοσημείωτη ηγετική ομάδα και ένα από τα ισχυρότερα στελέχη που έχω γνωρίσει στον Συνδιευθύνων Σύμβουλος μου, τον Nick Khan.

Ο ιδρυτής μας, Vince McMahon, επέστρεψε ως Εκτελεστικός Πρόεδρος και ηγείται μιας συναρπαστικής διαδικασίας όσον αφορά εναλλακτικές στρατηγικές. Και με την ηγεσία του Nick και του Paul “Triple H” Levesque ως Chief Content Officer, είμαι βέβαιη ότι το WWE βρίσκεται στο τέλειο μέρος για να συνεχίσει να παρέχει απαράμιλλο δημιουργικό περιεχόμενο και να προσφέρει μέγιστη αξία για τους μετόχους.

Το WWE βρίσκεται σε τόσο ισχυρή θέση, που αποφάσισα να επιστρέψω στην άδειά μου και να κάνω ένα βήμα παραπέρα με την επίσημη παραίτησή μου.

Ανυπομονώ να επευφημήσω το WWE από την άλλη πλευρά της επιχείρησης, όπου και ξεκίνησα όταν ήμουν μικρή, ως αγνός θαυμαστής. Θα παραμείνω πάντα αφοσιωμένη στο WWE. Αγαπάω πραγματικά την εταιρεία μας, τους υπαλλήλους μας, τους Σούπερ σταρ μας και τους θεατές μας. Και είμαι ευγνώμων σε όλους τους συνεργάτες μας.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Τότε. Τώρα. Για πάντα. Μαζί.

-Steph

Η παραίτηση της Stephanie κάνει τον Nick Khan τον μοναδικό CEO του WWE ενώ ο Vince McMahon έχει εκλεγεί παμψηφεί από το Διοικητικό Συμβούλιο ως Εκτελεστικός Πρόεδρος.

Previous
Previous

Το WWE πωλήθηκε στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας βάση πρόσφατων αναφορών

Next
Next

Η επιστροφή του Vince McMahon στο WWE με σκοπό την πώλησή του