Η πρόβλεψή μας για τον νικητή του Royal Rumble 2023

Royal Rumble Logo 2023

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Με το Royal Rumble να είναι αυτό το Σάββατο, θα θέλαμε να δώσουμε την πρόβλεψή μας για τον νικητή του Royal Rumble Match.

Με τον Cody Rhodes να κάνει την επιστροφή του στο ματς, φήμες θέλουν τον American Nightmare να είναι και ο νικητής ενώ η πιθανή ανάμειξη του Rock στον αγώνα τον κάνει αυτόματα ένα από τα φαβορί.

Εμείς θα διαλέξουμε σαν νικητή ένα άτομο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί στον αγώνα και αυτός είναι ο Honorary Uce, Sami Zayn. Στο Raw XXX, ο Reigns αθώωσε τον Zayn στο Tribal Court ωστόσο του ανακοίνωσε πως στο Royal Rumble θα του δώσει μία τελευταία ευκαιρία να αποδείξει την αφοσίωσή του στην Bloodline. Πιστεύουμε πως η αποστολή του Zayn θα είναι να μπει στο Royal Rumble Match και να το κερδίσει ώστε κανένας εκτός της Bloodline να μην μπορεί να διεκδικήσει τους WWE Undisputed Universal τίτλους στην Wrestlemania. Αυτήν την στιγμή εάν δεν είναι καν μέσα στον αγώνα ο Zayn, το κοινό θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα έχουμε επανάληψη του 2014 όπου ο Rey Mysterio έκανε την επιστροφή του σαν τελευταίος διαγωνιζόμενος και ο κόσμος τον γιούχαρε επειδή δεν ήταν ο Daniel Bryan, το άτομο που ήθελαν να κερδίσει. Ας ελπίσουμε πως το WWE έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και θα συμπεριλάβουν τον Zayn στο Rumble ή ας μας δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για αυτόν να απουσιάζει.

Από άποψη μακροχρόνιας ιστορίας, ο αγώνας Zayn - Reigns στο Main Event της Wrestlemania βγάζει απόλυτο νόημα ωστόσο το WWE μπορεί να έχει ήδη ετοιμάσει κάτι για τον Tribal Chief. Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο Dwayne “The Rock” Johnson ήταν ο βασικός υποψήφιος για να κλείσει το σόου με τον Reigns όμως το σφιχτό πρόγραμμά του μπορεί να μην του επιτρέψει να επιστρέψει. Άλλοι πιθανοί αντίπαλοι είναι ο Cody Rhodes, ο οποίος είχε σαν βασικό στόχο να γίνει πρωταθλητής στο WWE πριν τραυματιστεί, και ο Seth Rollins.

Θα θέλαμε να δούμε και την δικιά σας άποψη και πιστεύετε πως θα ήταν ο ιδανικός αντίπαλος για τον Roman Reigns στην Wrestlemania.

Previous
Previous

Οι συμμετέχοντες του ανδρικού Royal Rumble 2023

Next
Next

Έφυγε από την ζωή ο Jay Briscoe