Έφυγε από την ζωή ο Jay Briscoe

RIP Jay Briscoe

Source Credit: Ring of Honor

Σύμφωνα με τον Tony Khan, ο τωρινός ROH World Tag Team Champiom Jay Briscoe πέθανε σε ηλικία 38 ετών.

Ο AEW και Ring of Honor πρόεδρος ανάρτησε στο Twitter την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, ότι ο ROH Hall of Famer Jay Briscoe έφυγε από την ζωή. Η ανάρτησε έλεγε:

“Δυστυχώς, ο Jamin Pugh έφυγε από την ζωή. Γνωστός στους θεατές σαν Jay Briscoe, ήταν ένας αστέρας του ROH για πάνω από 20 χρόνια, από το πρώτο σόου μέχρι και σήμερα. Ο Jay και ο αδερφός του, Mark, κυριαρχούσαν στο ROH, ενώ ήταν πρωταθλητές μέχρι σήμερα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Jamin.”

Ο Dave Meltzer από το Wrestling Observer αργότερα επιβεβαίωσε την είδηση προσθέτοντας πως ο Jay πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα όπου ακόμα ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του νωρίτερα. Συγκεκριμένα είπε:

“Ο Tony Khan ανέβασε στο Twitter για τον θάνατο του Jay Briscoe σε αυτοκινητιστικό. Δύο άτομα πέθαναν σε ατύχημα στις 5.30 μ.μ. στην Laurel, Maryland. Απλά τραγικά νέα.”

Ο Meltzer αργότερα διόρθωσε πως ήταν στο Laurel, Delaware και όχι στην Maryland.

Ο Jay και ο αδερφός του, Mark, θεωρούνταν μία από τις καλύτερες ομάδες της γενιάς τους και της ιστορίας του Ring of Honor.

Οι Briscoes κρατάνε το ρεκόρ με 13 θητείες σαν Ring of Honor World Tag Team Champions. Έχουν κερδίσει τίτλους σαν ομάδα και σε άλλες εταιρίες όπως IMPACT Wrestling, NJPW και Pro Wrestling NOAH.

Οι Jay και Mark κέρδισαν τους FTR σε έναν αγώνα για τους ROH τίτλους τον Δεκέμβριο στο ROH Final Battle 2022.

Εμείς από το WrestlIng Piece θα θέλαμε να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένεια του Jay Briscoe.

Previous
Previous

Η πρόβλεψή μας για τον νικητή του Royal Rumble 2023

Next
Next

Το WWE πωλήθηκε στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας βάση πρόσφατων αναφορών