Τα πλάνα για την κόντρα Roman Reigns - Sami Zayn μετά το Royal Rumble

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Αποκαλύφτηκαν τα πλάνα για τους Sami Zayn και Roman Reigns μετά το τελευταίο segment του Royal Rumble.

Στο Main Event του Royal Rumble, ο Roman Reigns κέρδισε τον Kevin Owens για να διατηρήσει τον Undisputed WWE Universal τίτλο του.

Μετά τον αγώνα, οι Bloodline συνέχισαν να επιτίθονται στον Kevin Owens. Ο Reigns έδωσε στον Sami Zayn μία καρέκλα διατάζοντάς τον να συμμετάσχει και αυτός.

Ο Zayn αποφάσισε να προδώσει την Bloodline χτυπώντας τον Tribal Chief με την καρέκλα. Την ώρα που ο μπερδεμένος Jey Uso έφευγε από το ρινγκ, οι Jimmy Uso, Solo Sikoa και Reigns διέλυσαν τον Zayn.

Σε πρόσφατο Wrestling Observer Daily Update, ο Dave Meltzer αποκάλυψε πως το Roman Reigns vs Sami Zayn είναι ‘όσο επιβεβαιωμένο όσο μπορεί να είναι’ για το Elimination Chamber.

Συζητώντας τα πλάνα, ο Meltzer έγραψε:

“Το Roman Reigns vs Sami Zayn είναι όσο επιβεβαιωμένο όσο μπορεί να είναι για το 18/2 Elimination Chamber Main Event στο Montreal.

Δεν είμαι σίγουρος για τι θα είναι ο ανδρικός Chamber Match μιας και ο Cody Rhodes είναι ήδη στο Main Event της WrestleMania.

Προφανώς αυτό είναι το WWE και όλα μπορούν να αλλάξουν αλλά μεγάλες αλλαγές για τα PPV συμβαίνουν λιγότερο με τον Paul Levesque υπεύθυνο.”

Previous
Previous

Το Endeavor αγοράζει το WWE και θα το ενώσει με το UFC

Next
Next

Ο λόγος που ο Rey Mysterio έχασε το Royal Rumble