Το Endeavor αγοράζει το WWE και θα το ενώσει με το UFC

Endeavor

Source Credit: Endeavor

Το Endeavor ανακοίνωσε ότι αγόρασε το WWE και θα το ενώσει με το UFC.

Στην ανακοίνωσή τους είπαν:

Σήμερα, (3/4/23) το Endeavor και το WWE ανακοινώνουν πως συμφώνησαν σε έναν διακανονισμό για να δημιουργήσουν μία καινούργια εταιρεία με σκοπό την ένωση δύο μοναδικών εταιρειών: το UFC και το WWE. Η συμφωνία θέλει το Endeabor να κατέχει το 51% του ελέγχου της καινούργιας εταιρείας και οι ίδιοι μέτοχοι του WWE να έχουν το 49%.

Την καινούργια εταιρεία θα διευθύνει ο Ariel Emanuel (σαν CEO), ο οποίος θα συνεχίσει επίσης τον ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Endeavor, ο Vince McMahon (Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου) και ο Mark Shapiro, ο οποίος θα είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Endeavor αλλά και της νέας εταιρείας. Ο Dana White θα συνεχίσει τον ρόλο του ως Πρόεδρος του UFC και ο Nick Khan θα υπηρετήσει ως Πρόεδρος του WWE. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελείται από 11 μέλη που θα διοριστούν αργότερα, έξι από τα οποία θα διοριστούν από την Endeavor και πέντε από το WWE.

Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό το “πάντρεμα” καθώς οι δύο αυτές εταιρείες, το WWE και το UFC, έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές, ο Triple H θα εμφανιστεί στο αποψινό RAW με σκοπό να κάνει ανακοινώσεις.

Previous
Previous

Τα πρώτα picks του WWE Draft

Next
Next

Τα πλάνα για την κόντρα Roman Reigns - Sami Zayn μετά το Royal Rumble