Πληροφορίες για την επιστροφή της Nia Jax στο WWE

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Πληροφορίες βγήκαν στην φόρα μετά την επιστροφή της Nia Jax και την εμφάνισή της στην εκδοχή του RAW αυτήν την εβδομάδα.

Στο Main Event στις 11 Σεπτεμβρίου, η Rhea Ripley υπερασπίστηκε τον Women’s World τίτλο εναντίον της Raquel Rodriguez.

Στις τελευταίες στιγμές του αγώνα, η Nia Jax έκανε την επιστροφή της την ώρα που ο διαιτητής ήταν απασχολημένος και επιτέθηκε στην Raquel Rodriguez γεγονός που επέτρεψε στην Rhea Ripley να διατηρήσει τον τίτλο της.

Μετά τον αγώνα, η Jax επιτέθηκε και στην Ripley βάζοντας τον εαυτό της στο κυνήγι του τίτλου.

Σύμφωνα με το Fightful Select, η Jax υπέγραψε με το WWE πριν από έναν μήνα. Η αναφορά σημειώνει ότι σε πρόσφατα shows το Fightful άκουσε για πιθανή της επιστροφή και στην τηλεόραση.

Η Jax είναι το πρώτο άτομο που υπογράφει με την εταιρεία μετά την επιστροφή του Vince McMahon κάτι που δείχνει πως τελείωσε η περίοδος όπου δεν ‘αγοράζανε’ ταλέντα.

Η Jax δεν έχει αγωνιστεί μετά την μία της εμφάνιση στο Royal Rumble 2023 ενώ είχε απολυθεί από την εταιρεία τον Noέμβριο του 2021.

Στα μέσα Αυγούστου, η Jax επιβεβαίωσε πως άρχισε να προπονείται ξανά κάτι που έβαλε φωτιά σε φήμες για πιθανή της επιστροφή στο WWE.

Τα συναισθήματα για την επιστροφή της Jax από το κοινό είναι κυρίως αρνητικά καθώς ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα ικανή στο ρινγκ αλλά ούτε στο μικρόφωνο. Εγώ προσωπικά είπα την γνώμη μου στην επισκόπηση του RAW όμως πολύ θα ήθελα να ακούσω και την δική σας πλευρά.

Previous
Previous

Η λίστα με τους αστέρες που το WWE απέλυσε

Next
Next

Το μέλλον του Bryan Danielson με το AEW