Το μέλλον του Bryan Danielson με το AEW

Source Credit: All Elite Wrestling

Μία μεγάλη ενημέρωση προέκυψε για το μέλλον του Bryan Danielson στον χώρο του wrestling μετά τα σχόλιά του στο AEW Collision στις 9 Σεπτέμβριου.

Κατά την διάρκεια του σόου, ο Danielson είπε πως είχε υποσχεθεί στην οικογένειά του ότι θα περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι από την στιγμή που η κόρη του Birdie γίνει 7 χρονών.

Ξέροντας πως η Birdie είναι ήδη 6 χρονών, ο Danielson υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα στον επόμενο χρόνο καθώς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Αυτό το σχόλιο έβαλε φωτιά σε φήμες πως ο Danielson θα κρεμάσει τα παπούτσια του σε έναν χρόνο αλλά τώρα έχουμε μάθει περισσότερα για την κατάστασή του.

Ο Justin Barrasso του Sports Illustrated ανέφερε ότι ο Danielson σκοπεύει να σταματήσει να παλεύει full-time μέσα στον επόμενο χρόνο.

Υπονόησε πως ο Danielson θα έχει ακόμα κάποιον ρόλο στο AEW απλά θα είναι πλέον part-time. Είπε τα εξής στο Sports Illustrated ‘Fan Nation’:

Αρκετός κόσμος κοντά στην κατάσταση επιβεβαίωσαν στο Sports Illustrated ότι ο Danielson θα σταματήσει να αγωνίζεται full-time στον επόμενο χρόνο, όμως μπορεί να είναι μία special attraction στο AEW.

O Danielson παλεύει πάνω από 20 χρόνια κάνοντας το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο του 1999.

Σταμάτησε να αγωνίζεται το 2016 μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα αλλά επέστρεψε το 2018.

Επίσης στο Collision, ο Danielson προκάλεσε σε έναν αγώνα τον Zack Sabre Jr στο AEW WrestleDream στις 1 Οκτωβρίου με τον Tony Khan να κάνει επίσημο το ματς λίγο αργότερα.

Previous
Previous

Πληροφορίες για την επιστροφή της Nia Jax στο WWE

Next
Next

Απολύθηκε ο CM Punk από το AEW