Oι καινούργιες ζώνες του WWE

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό Raw (15/4), ο Paul ‘Triple H’ Levesque θα βρεθεί στο ρινγκ, μαζί με τον Adam Pearce, για να ανακοινώσουν τις καινούργιες ζώνες που θα εκπροσωπεύουν την καινούργια εποχή της εταιρείας.

Θα καλέσει στο πλευρό του τους Raw Tag Team Champions Awesomen Truth, R-Truth και Miz, και θα τους ενημερώσει πως πλέον θα μετονομαστούν σε “World Tag Team Champions” και θα τους αποκαλύψει τις καινούργιες τους ζώνες.

Ο R-Truth θα αρπάξει ένα μικρόφωνο και θα αντιδράσει με θαυμασμό καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε ο μάγος που βρίσκεται στο ρινγκ μαζί του και εμφάνισε από το πουθενά δύο ζώνες.

Ο R-Truth θα φανεί μπερδεμένος καθώς θα μπερδέψει τον Triple H και θα τον αποκαλέσει Tommaso Ciampa όμως αφού ο Miz του το εξηγήσει στα γαλλικά, αυτός θα καταλάβει.

Μετά την παρουσίαση, ένας three-way match θα ξεκινήσει όπου η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Awesome Truth για τους καινούργιους τίτλους τους.

Ο αγώνας αυτός θα βρει αντιμέτωπους τους DIY, τους New Day και τους Creed Brothers, με τους DIY να είναι αυτοί που θα πάρουν την νίκη και την ευκαιρία να αγωνιστούν για τους World Tag Team τίτλους.

Previous
Previous

To heel turn του Chad Gable

Next
Next

Η Rhea Ripley εγκαταλείπει τον Women’s World τίτλο