Αστέρας του WWE προσπαθεί να γίνει μέλος της Judgment Day

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ακόμα ένας αστέρας του WWE φαίνεται να προσπαθεί να γίνει μέλος της Judgment Day κάνοντας την παρουσία του αισθητή και δείχνοντας την υποστήριξη του.

Με τον Dirty Dominik Mysterio και τον JD McDonagh να αντιμετωπίζουν τους Creed Brothers στο χθεσινό επεισόδιο του WWE RAW, τα μέλη της Judgment Day είχαν μία βοήθεια εκτός του ρινγκ.

Ο άνθρωπος που πραγματοποίησε την μεγάλη του επιστροφή στο Survivor Series συνέχισε να υποστηρίζει θερμά τα μέλη της Judgment Day με απώτερο σκοπό να γίνει το καινούργιο τους μέλος με τον ίδιο τρόπο που τα κατάφερε ο McDonagh.

Αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον R-Truth ο οποίος πήρε θετικές αντιδράσεις από το κοινό κατά την διάρκεια αυτού του αγώνα.

Ο R-Truth συνεχίζει να εμφανίζεται στα backstage segments της Judgment Day παίρνοντας τον ρόλο του comic relief σε στιγμές υψηλής έντασης μεταξύ των μελών την ομάδας.

Μιλώντας για τεταμένες εντάσεις, ο RAW GM Adam Pearce ανακοίνωσε στον World Heavyweight Champion Seth Rollins ότι έχει στο στόχαστρό του την αποκλειστικότητα του CM Punk στην κόκκινη εταιρεία, με τον Punk να εμφανίζεται την επόμενη εβδομάδα στο RAW στο Cleveland, Ohio.

O Rollins αντέδρασε γελώντας σε αυτήν την είδηση θέλοντας να μείνει συγκεντρωμένος στον Main Event αγώνα του για τον τίτλο του εναντίον του Jey Uso.

Previous
Previous

Το WWE απαγόρεψε από τον Jey Uso να χρησιμοποιεί γνωστή φράση

Next
Next

Οπαδός προσπάθησε να επιτεθεί σε παλαιστή του WWE σε live event