Ο Tony Khan για πιθανό σόου AEW & ROH

Tony Khan

Source Credit: AEW

Ο Tony Khan είναι ο πρόεδρος σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο wrestling και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα AEW/ROH σόου.

Στο ROH Supercard of Honor, αρκετοί από τους αστέρες του All Elite Wrestling εμφανίστηκαν στο σόου με τον Samoa Joe να επιστρέφει, πριν κάνει το ντεμπούτο του στο AEW.

Μιλώντας στον Robbie Fox στο My Mom's Basement, ο πρόεδρος του AEW ερωτήθηκε για την πιθανότητα για άλλους θρύλους του Ring of Honor, CM Punk και Bryan Danielson, να παλέψουν ξανά για την πρώην τους εταιρεία.

Ο Khan απάντησε:

“Θα ήθελα πολύ να τους δω να παλεύουν κάποια στιγμή στο AEW. Στο Ring of Honor, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που θα ήταν λογικό να έρθουν, έχουμε πολλά σπουδαία αστέρια στο Ring of Honor και στο AEW, οπότε δεν μπορούσα να το υποσχεθώ. Μπορεί να έρθει μια μέρα που θα ήταν λογικό όλα τα αστέρια του AEW και όλα τα αστέρια του Ring of Honor να ενωθούν ως ένα και να έχουν μια μεγάλη εκδήλωση. Θα δούμε πότε είναι αυτή η ώρα. Δεν θα υπολόγιζα να δω Punk και Danielson σε κάθε σόου. Κάποια στιγμή μπορεί να έχει νόημα.”

Ο Punk και ο Danielson ήταν μέρη του πρώτου ROH Hall of Fame τάξη του 2022.

Previous
Previous

Η ήττα του Finn Balor για τον US τίτλο στο WWE RAW

Next
Next

Ο Triple H μιλάει ανοιχτά για την κόντρα AEW-WWE