O Rock είναι μέλος της Bloodline

Source Credit: WWE

Στο χθεσινό επεισόδιο του WWE SmackDown (16/2) ο Rock και ο Roman Reigns έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το WrestleMania kick-off event με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει πως ο The Rock είναι, και επίσημα, μέλος της Bloodline.

O Roman Reigns κατέβηκε πρώτος στο ρινγκ έχοντας στο πλευρό του τους Solo Sikoa, Paul Heyman και Jimmy Uso θέλοντας να μιλήσει πρώτος στο κοινό πριν κάνει την είσοδό του ο ξάδερφός του.

Θα υπενθυμίσει στο κοινό να δώσει σημασία καθώς ότι πει και ότι κάνει η Bloodline και ο Rock είναι υπολογισμένα ενώ τότε άρχισε να παίζει η μουσική του Rock.

Ο Rock θα επιστρέψει στην full heel περσόνα του, καθώς όχι μόνο ήταν πλήρως ντυμένος με Versace και έχοντας μία αλυσίδα στον λαιμό, κατευθείαν επιτέθηκε λεκτικά στο κοινό.

Θα πει πως του έβγαλες στην φόρα μία πλευρά του εαυτού του που είχε να φανεί χρόνια ωστόσο ακόμα υπήρχε μέσα του.

Θα εξηγήσει ότι το κοινό είναι ηλίθιο καθώς θα μπορούσε να έχει το μεγαλύτερο main event στην ιστορία της WrestleMania με έναν αγώνα του εαυτού του εναντίον του Roman Reigns ωστόσο έχασαν αυτήν την ευκαιρία γιατί έχουν μία ψύχωση με τον Cody Rhodes και την ‘χαζή΄ του ιστορία.

Θα αποκαλέσει το κοινό “spoiled, entitled little crybaby bitches” και θα συνεχίσει λέγοντας πως ποτέ δεν θα καταλάβουν ότι ο Cody ποτέ δεν άξιζε μία δεύτερη ευκαιρία εναντίον του Reigns στην WrestleMania 40.

Υπόσχεται πως θα κάνει ότι μπορεί για να φύγει ο Cody από την WrestleMania με αυτό που πραγματικά τον χαρακτηρίζει, μία αποτυχία.

Θα τελειώσει το segment λέγοντας πως το κοινό έχασε το προνόμιο να λέει μαζί του τις φράσεις του, και αφού τους ζητήσει να το βουλώσουν θα κλείσει με μία παραλλαγή της διάσημης φράσης του.

Ο Rock θα πει “If you smell… what the Bloodline is cooking.”

Το σόου θα κλείσει με τους Rock, Reignsm, Jimmy, Solo και Heyman να κρατάνε στον αέρα το χέρι τους με το σύμβολο του “ένα” δίνοντας την εικόνα μίας ενωμένης Bloodline.

Previous
Previous

O Cody Rhodes χάνει αγώνα εξαιτίας της Bloodline

Next
Next

Σπάνιο non-finish σε αγώνα του AEW Dynamite