Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Seth Rollins

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Μαθεύτηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του World Heavyweight Champion Seth Rollins μετά τον πραγματικό του τραυματισμό στο WWE RAW (15/1).

Ο Seth Rollins απέκτησε έναν πραγματικό τραυματισμό κατά την διάρκεια της υπεράσπισης του τίτλου του κατά του Jinder Mahal και τώρα ξέρουμε περισσότερα για την φύση και την σοβαρότητά του.

Σύμφωνα με το Fightful Select, ο Rollins είπε στους ανθρώπους στα παρασκήνια ότι δεν ένιωσε να παθαίνει ρήξη χιαστού, με έναν από τους ανωτέρους να τον πιστεύει καθώς είχε έναν παρόμοιο τραυματισμό στο παρελθόν.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν τον Rollins να έπαθε ρήξη MCL και μερική ρήξη μηνίσκου αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε άμα θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Άμα δεν μπει στο χειρουργείο, ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από 3-4 εβδομάδες, άμα θέλει να βιαστεί να γυρίσει, και 4-6 για πλήρη ανάρρωση.

Με αυτό το πλάνο, ο Rollins θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στην WrestleMania ωστόσο θα χάσει όλα τα άλλα μεγάλα show όπως το Royal Rumble και το Elimination Chamber στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του WWE, o Rollins θα μιλήσει για τον τραυματισμό του στο επόμενο επεισόδιο του WWE RAW (22/1)

Previous
Previous

Η επίσημη επιστροφή του Pete Dunne

Next
Next

Αλλαγή τίτλου στο AEW Dynamite