O Samoa Joe δουλεύει με τον Devil

Source Credit: All Elite Wrestling

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (27 Δεκεμβρίου) ο MJF και ο Samoa Joe ήταν σχεδιασμένο να υπερασπιστούν τους ROH World Tag Team τίτλους εναντίον των μασκοφόρων του Devil.

Με τον MJF να βρίσκεται στο ρινγκ και να περιμένει τον παρτενέρ του αλλά θα δούμε πως αυτός δεν θα μπορέσει να κατέβει στο ρινγκ καθώς θα φανεί τραυματισμένος στα παρασκήνια.

Ο MJF θα ζητήσει να ξεκινήσει ο αγώνας και να υπερασπιστεί μόνος του τους τίτλους παίρνοντας άμεσα το πάνω χέρι.

Παρόλο που φαίνεται να έχει τα πάντα υπό έλεγχο, ένας τρίτος μασκοφόρος θα του επιτεθεί πισώπλατα με έναν μεταλλικό λοστό αφήνοντας έναν από τους διαγωνιζόμενους μασκοφόρους να τον καλύψει για την νίκη μετά από ένα Heat Seeker.

Μετά τον αγώνα, οι μασκοφόροι θα συνεχίσουν την επίθεσή τους στον MJF με τον Samoa Joe να κατεβαίνει στο ρινγκ για να τον σώσει.

Στην οθόνη της αρένας θα εμφανιστεί ο Devil με ένα μήνυμα να τον ακολουθεί όπου λέει χάρηκα που έκανα δουλειά μαζί σου.

Ο Joe θα αρπάξει μία καρέκλα και θα την χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί στον MJF και θα τον αφήσει αβοήθητο μετά από ένα Musclebuster.

Με αυτόν τον τρόπο ο Joe είναι και επίσημα heel για τον αγώνα του με τον MJF για τον AEW World τίτλο ωστόσο έχω ένα μικρό θέμα με αυτό.

Με τον αγώνα να είναι αυτό το Σάββατο, έχω αρκετές απορίες που από ότι φαίνεται δεν θα απαντηθούν ποτέ.

Πόσο καιρό συνεργάζεται ο Joe με τον Devil, για ποιον λόγο συνεργάζεται μαζί του γιατί άμα ήθελε τον MJF να είναι σε ακόμα πιο μειονεκτική θέση τότε θα τον τραυμάτιζε περισσότερο.

Previous
Previous

Το αβέβαιο μέλλον του John Cena

Next
Next

O Jon Moxley και ο Eddie Kingston θα διεκδικήσουν το Continental Classic