O Samoa Joe αποκαλύπτει καινούργιο ‘πρωτόκολλο’ για τον AEW World τίτλο του

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο AEW World Champion Samoa Joe αποκαλύπτει ένα καινούργιο ‘πρωτόκολλο’ το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πιθανοί διεκδικητές για να έχουν έναν αγώνα μαζί του για τον τίτλο.

Κατά την διάρκεια του AEW Dynamite, o World Champion Samoa Joe εμφανίστηκε στο Daily’s Place και μίλησε στο κοινό θέλοντας να θέσει τους δικούς του κανόνες για την πορεία του σαν πρωταθλητής.

Είπε πως κάθε πιθανός διεκδικητής θα πρέπει να καταθέτει σε μία ‘επιτροπή’ το ρεκόρ των νικών και ηττών τους και αυτή θα αποφασίζει άμα τους αξίζει μία ευκαιρία για τον τίτλο.

Μέχρι στιγμής ακόμα κανένα μέλος της επιτροπής δεν είναι γνωστό.

Πρώτος ο Swerve Strickland θα κάνει την εμφάνισή του στο ρινγκ για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Joe, ενώ μετά ακολούθησαν ο Hangman Adam Page και ο HOOK.

O τελευταίος προκάλεσε τον Samoa Joe στο τελευταίο επεισόδιο του Collision, και εδώ ο HOOK θα κολλήσει το κούτελό του στου Joe καθώς δεν μπορεί να περιμένει για την επόμενη εβδομάδα.

Επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο Samoa Joe θα υπερασπιστεί τον AEW World τίτλο εναντίον του HOOK, και διαφημίστηκε ότι θα είναι ‘presented by Suicide Squad.’

Previous
Previous

Αγώνας του WWE σταμάτησε λόγω ασφάλειας των παλαιστών

Next
Next

Βρήκε ο Sting τον τελευταίο του αντίπαλο;