O Roman Reigns βάζει δύσκολα στον εαυτό του για το Royal Rumble

Source Credit: World Wrestling Entertainment

O Roman Reigns μαθαίνει τους αντιπάλους του για το Royal Rumble αφού η Bloodline κατέστρεψε το Main Event του WWE SmackDown New Years Revolution.

To χθεσινό main event είδε τους AJ Styles, Randy Orton και LA Knight να παλεύουν για μία θέση στο Royal Rumble και να αντιμετωπίσουν τον Roman Reigns για τον Undisputed Universal τίτλο.

Μετά από έναν καλό αγώνα και όταν οι 3 τους βρέθηκαν στο έδαφος, ο Roman Reigns θα κατέβει στο ρινγκ με την υπόλοιπη Bloodline για να τους επιτεθεί.

Ο Solo Sikoa και ο Jimmy Uso ξεκίνησαν να τους επιτίθονται με τον Roman Reigns να απλώνει τα χέρια του πάνω και στους 3 για να κλείσει το επεισόδιο.

Την ώρα όμως που ο Reigns πανηγύριζε με τον τίτλο του, ο Nick Aldis θα πιάσει τον Paul Heyman και θα του πει να συγχαρεί τον Roman Reigns καθώς πλέον στο Royan Rumble θα αντιμετωπίσει και τους 3 σε ένα Fatal 4-way match.

O Reigns και η Bloodline θα συνεχίσουν την επίθεσή τους στον Randy Orton πίσω από το σοκαρισμένο πρόσωπο του Heyman.

Προσωπικά δεν είμαι μεγάλος φαν του πως φτάσαμε στο Fatal 4-way γιατί ο Roman Reigns είναι πάρα πολύ στρατηγικός για να κάνει ένα τέτοιο λάθος. Αποκλείεται να μην ήξερε πως η ανάμειξή του θα προκαλούσε αυτήν την αντίδραση. Βάση του χαρακτήρα του Reigns, όλο και κάποιος καλύτερος τρόπος θα υπήρχε για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Previous
Previous

Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας για τον United States τίτλο στο Royal Rumble

Next
Next

Τι συνέβη στην ρεβάνς του Kazuchika Okada εναντίον του Bryan Danielson