Το καινούργιο στοιχείο για την ταυτότητα του ‘the Devil”

Source Credit: All Elite Wrestling

Mετά το main event του AEW Dynamite, πήραμε το μεγαλύτερο στοιχείο για την πιθανή ταυτότητα του ‘Devil’ και των μασκοφόρων που τον συντροφεύουν.

Στο main event του Dynamite, o Swerve Strickland αντιμετώπισε τον Jon Moxley κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα sneak preview για τον τελικό του Gold league για το Continental Classic.

O Jon Moxley θα πάρει την νίκη και τους πόντους για να τον κρατήσουν στην κορυφή του Gold league σπάζοντας παράλληλα το αήττητο σερί του Swerve Strickland στο tournament.

Mετά τον αγώνα, οι κάμερες μας μετέφεραν γρήγορα στο πάρκινγκ της αρένας όπου εμφανίστηκαν 4 μασκοφόροι μαζί με τον ‘Devil’.

Θα επιτεθούν στον Hangman Adam Page πετώντας τον πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα στοιχείο για την συμμετοχή του Jack Perry με τον Devil και την ομάδα.

Ο Jack Perry πέταξε τον HOOK πάνω σε ένα παρμπρίζ στο AEW All In 2023 και είπε “πραγματικό γυαλί, cry me a river” στις κάμερες μετά από εβδομάδες που ο CM Punk Punk τον είχε συμβουλέψει να μην χρησιμοποιήσει πραγματικό γυαλί.

Μετά από αυτό ήρθε και ο γνωστός καυγάς των δύο στα παρασκήνια όπου έφερε τον αποκλεισμό για άγνωστο χρονικό διάστημα του Perry και την απόλυση του CM Punk.

Αυτή η επίθεση βγάζει εκτός τους Page, Strickland και Moxley για την μυστική ταυτότητα του Devil και την συμμετοχή στην ομάδα του.

Previous
Previous

Συνελήφθη η Liv Morgan

Next
Next

O Roderick Strong χάνει τον πρώτο του αγώνα από όταν σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι