Το τέλος του κόσμου του MJF

Source Credit: All Elite Wrestling

Στο AEW Worlds End, ο MJF είδε να έρχεται το τέλος του δικού του κόσμου καθώς όχι μόνο έχασε τον τίτλο του αλλά και τον καλύτερό του φίλο.

Στο main event του show, ο MJF αντιμετώπισε τον Samoa Joe σε έναν αγώνα όπου από την αρχή ο MJF ήταν στον ρόλο του underdog λόγω των τραυματισμών του.

Με τον κολλητό του, Adam Cole, στο πλευρό του προσπάθησε να επανέλθει στην αναμέτρηση όμως ο Samoa Joe θα τον σταματήσει με ένα Musclebuster στο apron και κλειδώνοντας το Coquina Clutch.

Ο διαιτητής θα δει πως ο MJF θα αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του και θα του σηκώσει 3 φορές το χέρι στον αέρα για να δει αν αυτός μπορεί να απαντήσει.

Προς έκπληξη όλων, ο MJF δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί και ο αγώνας θα σταματήσει με τον Samoa Joe να παίρνει την νίκη με υποταγή.

Με τον Joe να αρπάζει τον τίτλο και να φεύγει στα παρασκήνια, ο Adam Cole θα μπει στο ρινγκ θέλοντας να συμπαρασταθεί στον φίλο του.

Εκείνη την στιγμή, οι 4 μασκοφόροι του Devil θα τους περικυκλώσουν και αφού επιτεθούν στον MJF, θα αρπάξουν μία καρέκλα και θα ετοιμαστούν να χτυπήσουν τον τραυματισμένο Cole.

Ο MJF θα τσιρίζει να χτυπήσουν αυτόν αντί για τον φίλο του ενώ το ίδιο θα ζητήσει και ο Cole με τα φώτα της αρένας να σβήνουν.

Με αυτά να επανέρχονται, ο Adam Cole θα βρεθεί να κάθεται στην καρέκλα και από πίσω του να βρίσκονται οι 4 μασκοφόροι άνδρες.

Πίσω από τις μάσκες θα αποκαλυφτούν οι Wardlow, Roderick Strong, Mike Bennett και Matt Taven με τον Strong να ξαπλώνει τον MJF με ένα Knee Strike ενώ ο Warldow θα τον αποτελειώσει με ένα Powerbomb.

O Adam Cole θα κρατήσει την μάσκα του Devil στα χέρια του και θα την χρησιμοποιήσει σαν λάβαρο πάνω από τον πληγωμένο, σωματικά και ψυχικά, MJF.

Previous
Previous

O Andrade el Idolo αποχωρεί από το AEW

Next
Next

Το αβέβαιο μέλλον του John Cena